Τρεις μεγάλες εκθέσεις για τη ζωή και το έργο του Λεονάρντο Nτα Βίντσι

Τρεις μεγάλες εκθέσεις για τη ζωή και το έργο του Λεονάρντο Nτα Βίντσι ενώνονται στην Αθήνα για πρώτη φορά, δημιουργώντας μία έκθεση - σταθμό.
H εταιρεία παραγωγής Λάβρυς, μετά τη διαδραστική έκθεση «Van Gogh Alive - The Experience» που θαύμασαν περισσότεροι από 200.000 επισκέπτες στην Αθήνα, επανέρχεται και παρουσιάζει, σε συνεργασία με τη Grande Exhibitions, το «Leonardo Da Vinci - 500 Years of Genius».
Ένα εμβληματικό κτήριο του κέντρου της Αθήνας, το Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι, μεταμορφώνεται για να φιλοξενήσει αυτή τη μοναδική εμπειρία. Με τη συνδρομή του Μουσείου Leonardo da Vinci στη Ρώμη, του Ινστιτούτου Lumiere Technology στο Παρίσι, αλλά και ειδικών απόΙταλία και Γαλλία, το «Leonardo Da Vinci - 500 Years of Genius» επιδεικνύει το πλήρες φάσμα των επιτευγμάτων του Λεονάρντο, τιμώντας έτσι τη μεγαλύτερη διάνοια όλων των εποχών, 500 χρόνια μετά τον θάνατό του.
Τρεις εκθέσεις ενώνονται στην πιο ολοκληρωμένη έκθεση για τον Λεονάρντο Ντα Βίντσι που έγινε ποτέ στον κόσμο, δίνοντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να θαυμάσουν:
Μία καθηλωτική οπτικοακουστική, βιωματική εμπειρία που παρουσιάζει τη ζωή και το έργο αυτού του μεγάλου καλλιτέχνη και εφευρέτη.
Πάνω από 200 μοναδικά εκθέματα του Μουσείου Leonardo da Vinci της Ρώμης,  75 αντίγραφα των μηχανικών εφευρέσεων του Ντα Βίντσι , 17 θεματικές ενότητες όπου αναδεικνύεται το πλήρες φάσμα του έργου του Λεονάρντο, διαδραστικές εμπειρίες που ενθαρρύνουν τη γνώση διά της αφής, κατανοητές επεξηγήσεις των θεωριών και των έργων του Ντα Βίντσι, ανάλυση και ιστορικό περιεχόμενο των βασικών έργων του Ντα Βίντσι με τη χρήση διαδραστικών και διασκεδαστικών τεχνολογιών, αντιπαραβολή ανάμεσα στο έργο του Λεονάρντο Ντα Βίντσι και στις σύγχρονες τεχνολογίες και μηχανικές εφαρμογές.

Πληροφορίες
Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, Πειραιώς και Ερμού, Γκάζι
Από 30 Νοεμβρίου 2018 έως 30 Μαρτίου 2019
Προπώληση εισιτηρίων: WWW.VIVA.GR | 11876
Τιμές εισιτηρίων από 8 έως 15 ευρώ.
Οι κανονικές τιμές εισιτηρίων είναι: Ενήλικες: 15 ευρώ.  Παιδιά / Φοιτητές / Άνεργοι / 65+: 12 ευρώ. Η είσοδος στην έκθεση επιτρέπεται σε παιδιά άνω των τεσσάρων ετών.
Για ομαδικές κρατήσεις καλέστε στο 210 7258510.
Ωράριο λειτουργίας: καθημερινές: 13:00 έως 22:00
Τελευταία Είσοδος 21:00
Σαββατοκύριακα: 10:00 έως 22:00
Τελευταία Είσοδος 21:00


Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρελθόν η «Guernica» από την έδρα του ΟΗΕ

Μια πελώρια ταπετσαρία, αναπαραγωγή του περίφημου πίνακα Γκερνίκα (Guernica) του Πάμπλο Πικάσο, η οποία δέσποζε για πάνω από τρεις δεκαετίες...