ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Στα εγκαίνια της έκθεσης "Έρως, Βαρύς Θεός" της εικαστικού Αναστασίας Γκινάκη

Μαρία Μελέντη και Αναστασία Γκινάκη
Η μεγάλη προσέλευση του κοινού, η θετική ενέργεια και το ερωτικό άγγιγμα των έργων της εικαστικού Αναστασίας Γκινάκη κυριάρχησαν στα εγκαίνια της ατομικής της έκθεσης ζωγραφικής "Έρως, Βαρύς Θεός", η οποία παρουσιάζεται στο φιλόξενο χώρο των Εικαστικών Αναζητήσεων, Σπευσίππου 21, Κολωνάκι.
Η εικαστικός και ο οικοδεσπότης του χώρου, δικηγόρος και συλλέκτης, κος Μελέτης Φικιώρης υποδέχτηκαν το φιλότεχνο κοινό σε μια λαμπερή βραδιά, γεμάτη χαμόγελα, θετικές κριτικές και αισιόδοξα έργα που μέσα από τα χρώματά τους και την προσωπική γραφή της εικαστικού, ο Έρως παρουσιάζεται βαρυσήμαντος, παντοδύναμος και κινητήριος δύναμη κάθε έντονης στιγμής που αποζητά ο άνθρωπος να ζήσει κατά τη διάρκεια της ύπαρξής του.
Η ιστορικός τέχνης κα Μαρία Μελέντη σημειώνει:
Την μαγική ιστορία με τις πολλές παραλλαγές, το πανανθρώπινο βίωμα του έρωτα, μας διηγείται με την σειρά των τελευταίων έργων της η Αναστασία Γκινάκη. Ένας ζωγραφικός κόσμος με τον χαρακτήρα της ερωτικής φωτιάς, ενός αόρατου πύρινου κόκκινου που κρύβεται συνεχώς και αισθανόμαστε να μας περιτριγυρίζει, του φιλόπονου, φιλόκαλου έρωτα της δημιουργού, παρουσιάζεται εμπρός μας να μεταπλάθεται εν τέλει με αξιοσημείωτη μαεστρία σε μία δροσερή αύρα.  
Μελέτης Φικιώρης και Αναστασία Γκινάκη
Ο κόσμος αυτός μας αγγίζει βαθιά και μας μαγεύει, μας προσκαλεί να ονειρευτούμε όπως κάθε αληθινός έρωτας. Μας γεμίζει ελπίδα και αισιοδοξία οδηγώντας μας στην  πολύτιμη ανάταση ψυχής που μεταδίδει η Τέχνη και τα έργα της, προϊόντα ενός έντιμου και γενναίου αγώνα, σε κάθε <<καλή της ώρα>>.
Ο Δημήτρης Λαζάρου και η Αναστασία Γκινάκη
Χορηγός Επικοινωνίας: Athensin.com
Video Preview της έκθεσης: Youtube
Επιμέλεια video – Μουσική επένδυση: Τάσος Πέτσας
Εικαστικές Αναζητήσεις
Σπευσίππου 21, Κολωνάκι, Αθήνα

Τηλ. 210 / 7221556
Email: eik.ana@hotmail.com
Εγκαίνια: Τετάρτη 6 Απριλίου 2016, ώρες: 19:00 – 22:00
Διάρκεια: 6 Απριλίου έως 6 Μαΐου 2016
Ώρες λειτουργίας: Πρωί: Τετάρτη και Σάββατο: 11.00 - 15.00
Απόγευμα: Τρίτη έως Παρασκευή: 18.00 - 21.00

28/4 έως 02/5: ΚΛΕΙΣΤΑ

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 AthensIn. Designed by OddThemes