ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

Το πραγματικό θαύμα της ζωής

Μία από τις πιο δυνατές ανθρώπινες εμπειρίες είναι να φέρνεις μία νέα ζωή στον κόσμο και χάρη στους επαγγελματίες φωτογράφους γέννας οι οικογένειες έχουν τη δυνατότητα να καταγράψουν αυτές τις στιγμές και το ευρύ φάσμα συναισθημάτων που τις συνοδεύει.

Η International Association of Professional Birth Photographers (IAPBP) προσφέρει δυνατότητα πρόσβασης σε φωτογράφους γέννας από όλον τον κόσμο και ο ετήσιος διαγωνισμός Birth Photography Image Competition δίνει σε αυτούς τους επαγγελματίες την ευκαιρία να επιδείξουν τη δουλειά τους.

Στην 13η χρονιά του, ο διαγωνισμός ήταν ανοιχτός στα 1.100 μέλη της IAPBP από 52 χώρες. Υπέβαλαν τη δουλειά τους σε τέσσερις θεματικές κατηγορίες: Λεπτομέρειες γέννας, ωδίνες τοκετού, γέννα και επιλόχεια κατάθλιψη.

Για πρώτη φορά, στον φετινό διαγωνισμό περιελήφθησαν τέσσερις υποκατηγορίες: Μαυρόασπρη φωτογραφία, ντοκουμενταρίστικη φωτογραφία, καλλιτεχνική, δυσκολίες και απώλεια. Η τελευταία υποκατηγορία είναι υπενθύμιση ότι θνησιγεννή μωρά ή μωρά που πέθαναν στη γέννα πρέπει να τιμηθούν.

Μέσω της φωτογραφίας οι οικογένειες που βιώνουν την απώλεια θα κουβαλούν πάντα μέσα τους την επιθυμούμενη ύπαρξή τους.

«Επιθυμούμε να τιμήσουμε το ένα στα τέσσερα πρόσωπα που βιώνουν αποβολή ή/και απώλεια και προσκαλώντας φωτογραφίες αυτών των συμβάντων στον δικό μας εορτασμό της φωτογραφίας γέννας είναι ένας τρόπος να το κάνουμε», σημείωσαν από την IAPBP για τον φετινό διαγωνισμό.


Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 AthensIn. Designed by OddThemes