ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

Η Ριάνα πρωταγωνιστεί ως «Στρουμφίτα» στη νέα ταινία της Paramount Pictures

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Ριάνα αν και διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της βρέθηκε στην παρουσίαση της Paramount Pictures στο CinemaCon.

Αποκάλυψε ότι θα δανείσει τη φωνή της σε «μια μικρή μπλε ηρωίδα» τη Στρουμφίτα, στη νέα ταινία της Par με την Nickelodeon Movies. Επίσης, θα γράψει και θα ερμηνεύσει τα τραγούδια της νέας περιπέτειας των μικρών Στρουμφ, καθώς θα συμμετέχει και στην παραγωγή.


H βραβευμένη τραγουδίστρια δήλωσε ενθουσιασμένη για τον ρόλο της στην πρώτη ταινία με τους αγαπημένους ήρωες που κυκλοφορεί από την Paramount Pictures. «Ελπίζω αυτό να μου δώσει «μπόνους» στα παιδιά μου μια μέρα», είπε.


Τη νέα ταινία θα σκηνοθετήσει ο υποψήφιος για Όσκαρ, Κρις Μίλερ, με τον Ματ Λάντον, σε σενάριο της Παμ Μπρέιντι, εμπνευσμένο από τους χαρακτήρες που δημιούργησε ο Βέλγος σκιτσογράφος Πεγιό.


Έχουν περάσει έξι χρόνια από την τελευταία φορά που τα Στρουμφάκια εισέβαλαν στη μεγάλη οθόνη μέσω της Sony. Για την τραγουδίστρια είναι η δεύτερη φορά που θα δανείσει τη φωνή της σε ταινία κινουμένων σχεδίων μετά την ταινία «Home» το 2015.


Σύμφωνα με το IndieWire, τα «Στρουμφάκια» επιστρέφουν στις αίθουσες στις 14 Φεβρουαρίου 2025.


Share this:

 
Copyright © 2014 AthensIn. Designed by OddThemes