ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

Ο Χάρι Πότερ επιστρέφει στη σχολή του

Οι πρωταγωνιστές της σειράς ταινιών «Χάρι Πότερ» -Ντάνιελ Ράντκλιφ, Έμα Γουάτσον και Ρούπερτ Γκριντ- θα ξανασυναντηθούν με άλλα μέλη του καστ, σε ένα ειδικό τηλεοπτικό αφιέρωμα για να γιορτάσουν τα είκοσι χρόνια από την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας, «Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος».

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κινηματογραφικού στούντιο Warner Bros, το ειδικό αφιέρωμα θα έχει τίτλο «Επιστροφή στο Χόγκουαρτς» και θα μεταδοθεί την 1η Ιανουαρίου από την πλατφόρμα streaming HBO Max.

Ωστόσο, η συγγραφέας του Χάρι Πότερ, J.K. Rowling, δεν θα εμφανιστεί στο αφιέρωμα. Το καστ θα επιστρέψει στα αυθεντικά σκηνικά του οικοτροφείου Χόγκουαρτς στο Λονδίνο, όπου γυρίστηκε η πρώτη ταινία.

Το τηλεοπτικό αφιέρωμα είναι μία από τις πολλές εκδηλώσεις για την 20ή επέτειο που έχει προγραμματίσει η Warner Bros, συμπεριλαμβανομένου ενός τηλεοπτικού διαγωνισμού κουίζ με οικοδέσποινα την Έλεν Μίρεν, στο οποίο θα εμφανιστούν διάφορες προσωπικότητες, συμπεριλαμβανομένων των κωμικών Πιτ Ντέιβιντσον και Τζέι Λένο.

Share this:

 
Copyright © 2014 AthensIn. Designed by OddThemes