ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

Γιώργος Λάνθιμος και Έμα Στόουν συμπράττουν στη θηλυκή εκδοχή του Φρανκεστάιν

Μετά την βραβευμένη «Ευνοούμενη», ο Έλληνας δημιουργός Γιώργος Λάνθιμος συμπράττει για μία ακόμα φορά με την Έμα Στόουν και ξαναδημιουργούν τον μύθο του Φρανκενστάιν, στην ταινία «Poor Things».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της παραγωγής που κυκλοφόρησε, το πρακτορείο σεναριογράφων του Τόνι Μακναμάρα επιβεβαίωσε ότι η ταινία θα ακολουθεί σεναριακά την Έμα Στόουν ως Μπέλα Μπάξτερ, «μια ζωηρή, υπερσεξουαλική, χειραφετημένη γυναίκα, που θα είναι ο θηλυκός Φρανκεστάιν». Αφού πνίγεται για να ξεφύγει από τον καταχρηστικό σύζυγό της, ο εγκέφαλος της Μπέλα Μπάξτερ αντικαθίσταται από αυτόν του αγέννητου παιδιού της.

Η περίεργη ιστορία αποτελεί έμπνευση από ένα μυθιστόρημα του Σκωτσέζου συγγραφέα Αλασντάιρ Γκρέυ, την οποία οι Λάνθιμος και ΜακΝαμάρα προσαρμόζουν για την Searchlight Pictures. Η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές φθινοπώρου του 2021, οπότε η πρεμιέρα υπολογίζεται το 2022. Μετά τη μεγάλη επιτυχία της «Ευνοούμενης», ο Γιώργος Λάνθιμος έχει συνδέσει το όνομά του με πολλές πιθανές νέες παραγωγές, συμπεριλαμβανομένης μιας ταινίας μικρού μήκους με πρωταγωνίστρια, πάλι, την Έμα Στόουν.

Share this:

 
Copyright © 2014 AthensIn. Designed by OddThemes