Γαλάνη, Τσαλιγοπούλου και Γιώτα Νέγκα στην ίδια σκηνή

Η Δήμητρα Γαλάνη, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η Γιώτα Νέγκα ένωσαν το χειμώνα που πέρασε τις φωνές τους για πρώτη φορά, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα βασισμένο στο λαϊκό τραγούδι. Το αποτέλεσμα ήταν μία σειρά μαγικών παραστάσεων που αγκαλιάστηκαν από το κοινό, γέμισαν ασφυκτικά τους χώρους που εμφανίστηκαν και γνώρισαν αλλεπάλληλες παρατάσεις. Και ο θρίαμβος θα συνεχιστεί και αυτό το καλοκαίρι, καθώς οι τρεις σπουδαίες κυρίες του τραγουδιού θα ταξιδέψουν σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο, για να γνωρίσουν σε όσο το δυνατόν περισσότερους μία παράσταση που δικαίως θεωρήθηκε μία από τις καλύτερες παραστάσεις της χρονιάς!
Οι τρεις κυρίες, με χαρά και μεγάλο σεβασμό θα συνεχίσουν και αυτό το καλοκαίρι να τραγουδούν αυτά που διατηρεί μέσα μας η μνήμη, τραγούδια που άντεξαν στο χρόνο, στις αυθεντικές τους εκτελέσεις αλλά και διασκευασμένα.
Μαζί τους στη σκηνή και η ομάδα των 9 εξαιρετικών μουσικών που ενώνει την Ανατολή με τη Δύση, το κανονάκι με την ηλεκτρική κιθάρα, τους πολιτισμούς που φέρουν και δένουν τα τραγούδια μεταξύ τους.
«Κάθε μας παράσταση θέλουμε να είναι μια γιορτή»! Αυτό μας υποσχέθηκαν με μια φωνή και αυτό συνεχίζουν να κάνουν. Μην τις χάσετε!

Τα εκπτωτικά εισιτήρια των 12€ είναι υποχρεωτικό να συνοδεύονται από τα αντίστοιχα δικαιολογητικά διότι θα πραγματοποιείται έλεγχος και κατά την είσοδο στο συναυλιακό χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ένα μοναδικό πείραμα έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Ένα μοναδικό πείραμα συμβαίνει στο Μέγαρο Μουσική Αθηνών! Το «πείραμα της διπλής σχισμής», που πραγματοποιήθηκε στα μέσα του εικοστού ...