Μέχρι τις 24 Απριλίου το «As One» και η «Μέθοδος Abramović» στο Μπενάκη

Μέχρι τις 24 Απριλίου θα έχει την ευκαιρία το ελληνικό κοινό να συμμετάσχει στο As One, το κοινωνικό project στο Μουσείο Μπενάκη το οποίο είναι βασισμένο στη «Μέθοδο Abramović», σε συνδυασμό με παράλληλο πρόγραμμα performance και άυλης τέχνης, με τον τίτλο NEON-MAI Lab.
Η «Μέθοδος Abramović» είναι μια σειρά ασκήσεων σχεδιασμένες από τη Marina Abramović τα τελευταία 40 χρόνια, με σκοπό τη διερεύνηση των ορίων του σώματος και του μυαλού.
Στο συγκεκριμένο project, το κοινό έχει βιωματική επαφή με την τέχνη της performance.
Το Lab παρουσιάζει μακράς διάρκειας performance, συνομιλίες, εργαστήρια και διαλέξεις, με ανερχόμενους έλληνες καλλιτέχνες που επιλέχθηκαν από τη Marina Abramović και την επιμελητική ομάδα.
Αυτή η συνεργασία από την μέρα που ξεκίνησε προσφέρει μια μοναδική εμπειρία τέχνης στο ελληνικό κοινό, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην ανάδειξη μιας νέας γενιάς καλλιτεχνών performance στην Ελλάδα και εξοικειώνει το κοινό με την τέχνη της performance.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Venus Gallery και Blue Fusion Art Restaurant δημιουργούν Πολιτιστικό Τουρισμό στη Μύκονο.

Η εικαστική έκθεση «Σε στίχους Λίνας Νικολακοπούλου» εγκαινιάζεται την Κυριακή 14 Ιουλίου στον εντυπωσιακό χώρο Τέχνης “Venus Gallery”...