ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τρίτη 12 Απριλίου 2016

H Zara Larsson είναι το νέο αστέρι της μουσική σκηνής

Είναι μόλις δεκαοκτώ ετών, αλλά έχει διαγράψει μεγάλη πορεία στο χώρο της ποπ μουσικήςΣε ηλικία δέκα ετών η Zara Larsson κέρδισε το «Talang», τη σουηδική εκδοχή του «Σουηδία έχεις Ταλέντο» και κάπως έτσι ξεκίνησε την πορεία της στο τραγούδι.
Εκτός από διασκευές γνωστών επιτυχιών, η Larson έχει κυκλοφορήσει το «Lush Life», που έχει γνωρίσει πανευρωπαϊκά μεγάλη επιτυχία. Το σίνγκλ έχει γίνει ήδη πέντε φορές πλατινένιο στην πατρίδα της τραγουδίστριας, σκαρφαλώνοντας παράλληλα στην κορυφή των τσαρτ.
Τον περασμένο Ιούλιο, η Zara Larsson συνεργάστηκε με τον Βρετανό MNEK για το σινγκλ «Never Forget You». Το τραγούδι έφτασε το No 1 στη Σουηδία, Νο 5 στην Μεγάλη Βρετανία και No 3 στην Αυστραλία. Δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε ότι το στυλ και η φωνή της μοιάζουν με της Rihanna.
«Η μουσική είναι η ζωή μου. Αλλά ακόμη έχω τους ίδιους φίλους, την ίδια οικογένεια, την ίδια ακριβώς ζωή, που είχα τα τελευταία δέκα χρόνια. Είναι δύσκολο να καταλάβω λοιπόν τι έχει αλλάξει. Δεν έχει περάσει από το μυαλό μου. Η επιτυχία δεν μου έχει φουσκώσει τα μυαλά. Η οικογένειά μου με κρατά προσγειωμένη», αναφέρει η 18χρονη.

Η Σουηδέζα τραγουδίστρια επικεντρώνει την προσοχή της στην αμερικανική αγορά, καθώς ξέρει ότι εκεί χτυπά η καρδιά της μουσικής βιομηχανίας.

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 AthensIn. Designed by OddThemes