Η Τεχνόπολη σε προσκαλεί να γνωρίσεις «Vintage Toys»

«Vintage Toys»: Ρετρό παιχνίδια καταλαμβάνουν την Τεχνόπολη
Οι λάτρεις των παλιών παιχνιδιών δίνουν ραντεβού στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι) για την 5η έκθεση «Vintage Toys», η οποία θα διεξαχθεί από την Παρασκευή 20 έως και την Κυριακή 22 Απριλίου, 11 το πρωί με 11 το βράδυ.
Αυτή τη φορά, η έκθεση θα στεγαστεί στο μεγαλύτερο κτήριο της Τεχνόπολης (Μηχανουργείο), όπου θα περιμένει το κοινό ένας μεγάλος χώρος γεμάτος αναμνήσεις.
Το 2017, η «Vintage Toys» συγκέντρωσε πάνω από 8.000 επισκέπτες και φέτος αναμένεται να σημειώσει ένα ακόμη ρεκόρ.
Στην 5η έκθεση «Vintage Toys», 50 εκθέτες, στα 800 τ.μ. του κτηρίου «Μηχανουργείο», θα περιμένουν τους επισκέπτες με συλλογές παλιών παιχνιδιών, καμπίνες Arcade με ελεύθερο παιχνίδι για όλους, ρετρό κονσόλες, Subbuteo, κόμικς, επιτραπέζια, λούτρινα, αυτοκόλλητα, κατασκευές Lego και Playmobil, μοντελισμό, pedal cars αλλά και καταστήματα, καθώς το κοινό όχι μόνο θα μπορεί να παίξει, αλλά και να αγοράσει ρετρό παιχνίδια της εποχής που αγάπησε.
Special guests και διαγωνισμοί
Φέτος, στην έκθεση θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις, καθώς το «παρών» θα δώσουν ο Αλέξανδρος Κοντοπίδης (Σάββατο 6 μ.μ.- 8 μ.μ.), το GameWorld.gr (για το τριήμερο, με περίπτερο), πολλοί ακόμη YouTubers, cosplayers, ο Kit του Στέλιου Στρογγυλού, ποδήλατα και μεταλλικά pedal cars, ενώ θα υπάρχει και παιδότοπος με πολλά δώρα για τους μικρούς επισκέπτες.
Οι διαγωνισμοί θα είναι περισσότεροι από ποτέ, σε πολλά περίπτερα της εκδήλωσης. Η αντιπροσωπεία της Nintendo CD Media, θα δώσει το «παρών» και θα κληρώσει 2 SNES Mini και 2 NES mini. Τέλος, την έκθεση στήριξε φέτος και ο ηθοποιός Κώστας Βουτσάς, ο οποίος συμμετέχει στο επίσημο τρέιλερ.
Πληροφορίες
5η έκθεση «Vintage Toys», 20-22 Απριλίου, Τεχνόπολη δήμου Αθηναίων, κτήριο «Μηχανουργείο». Είσοδος: 5 ευρώ για όλο το τριήμερο. Cosplayers και παιδιά έως 10 ετών δωρεάν.

Με το εισιτήριο, όλοι οι επισκέπτες μπαίνουν σε κλήρωση για 2 κονσόλες SNES Mini και 2 NES Mini.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ακρόπολη : Μαρμάρινη επιγραφή με τα ονόματα των Μανώλη Γλέζου και Απόστολου Σάντα

Πινακίδα με την αναγραφή των δύο ονομάτων του Μανώλη Γλέζου και του Απόστολου (Λάκη) Σάντα θα τοποθετηθεί στη βόρεια κλιτύ, στο σημείο από τ...