Παρουσίαση του βιβλίου της συγγραφέως Άννας Παχή , " Αντρών εγχΟιρίδιον" στο café-wine bar Monk

Οδηγοί επιβίωσης θα μπορούσαν να γραφτούν και να διαβαστούν για οποιεσδήποτε δύσκολες συνθήκες μπορεί να βρει μπροστά του ένας άνθρωπος. Αλλά οδηγός επιβίωσης για τις σχέσεις μεταξύ αντρών και γυναικών; Η συγγραφέας Άννα Παχή τολμάει και με το «Αντρών εγχΟιρίδιον», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λυκόφως τις επόμενες ημέρες, σκιαγραφεί αντρικούς χαρακτήρες, όπως αναδεικνύονται μέσα από τις σχέσεις με το γυναικείο φύλο.
Το ταξίδι του νέου βιβλίου της Άννας Παχή αρχίζει από το café-wine bar Monk (Καρόρη 4, στο κέντρο της Αθήνας), όπου η συγγραφέας θα βρίσκεται την Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017, από τις 19.00 και μετά, για να συζητήσει με τους αναγνώστες και να τους υπογράψει αντίτυπα.
Για όποιον θέλει μια πρώτη γεύση από το βιβλίο, αντιγράφουμε από το οπισθόφυλλο:

Αν είσαι γυναίκα, τους ξέρεις. Τους έχεις δει. Τους έχεις ζήσει. Μερικοί σου άλλαξαν τα φώτα. Σε μερικούς, τα άλλαξες εσύ. Τώρα, βρίσκονται όλοι εδώ, συγκεντρωμένοι, και αποκαλύπτονται. Μάθε πώς να τους αναγνωρίζεις και, κυρίως, πώς να τους αντιμετωπίζεις χωρίς πολλές απώλειες. Η γνώση είναι δύναμη.

Αν είσαι άντρας, θα μάθεις τι να μην κάνεις, για να έχεις πάντα γκόμενα. Και να είναι ευχαριστημένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Η παράσταση «Commun» της ομάδας Creo Dance Company στο θέατρο Πόρτα

Η παράσταση «Commun» της ομάδας Creo Dance Company, μετά την πρεμιέρα της στη Δανία, έρχεται για πρώτη φορά στις οθόνες on demand από τη σκη...