ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Taylor Swift: Η πιο πλούσια celebrity στη λίστα του Forbes

Η τραγουδίστρια Taylor Swift είναι στην κορυφή της λίστας του Forbes με τους καλλιτέχνες που σημείωσαν τα μεγαλύτερα κέρδη την περασμένη χρονιά. 

Η ποπ σταρ - της οποίας το πρόσφατο άλμπουμ, «1989», έχει πουλήσει πάνω από 5 εκατομμύρια άλμπουμ μόνο στις ΗΠΑ - σαρώνει τα ταμεία καταγράφοντας κέρδη που αγγίζουν τα 170 εκατομμύρια δολάρια, από τον Ιούνιο του 2015 έως τον Ιούνιο του 2016. 

Η 26χρονη τραγουδίστρια βρίσκεται σε πολύ υψηλότερη θέση από την Katy Perry, η οποία πέρυσι είχε αποσπάσει την πρωτιά με 135 εκατομμύρια δολάρια.   Το ποσό - ρεκόρ της Swift, φέτος, είναι αποτέλεσμα της επιτυχίας του τελευταίου άλμπουμ της αλλά κυρίως της παγκόσμιας περιοδείας της, η οποία ξεπέρασε το ρεκόρ των Rolling Stones στη Βόρεια Αμερική.
Αξίζει να αναφέρουμε πως τα κέρδη της Swift είναι ενισχυμένα από μεγάλα διαφημιστικά συμβόλαια με την Keds, την Diet Coke και την Apple.

Στη λίστα του Forbes, οι One Direction κατέλαβαν τη 2η θέση  (110 εκατομμύρια δολάρια), η Adele την 9η (80.5 εκατομμύρια δολάρια), η Madonna τη 12η (76.5 εκατομμύρια δολάρια) και η Rihanna τη 13η (75 εκατομμύρια δολάρια).

Τέλος, το φετινό πιο ακριβοπληρωμένο διάσημο ζευγάρι, με έσοδα 107.5 εκατομμύρια δολάρια, είναι η Beyonce με τον Jay Z.

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 AthensIn. Designed by OddThemes