Στο νοσοκομείο από υπερβολική δόση ναρκωτικών η Ντέμι Λοβάτο

Σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες εισήχθη εκτάκτως, σύμφωνα με το δίκτυο TMZ, η γνωστή τραγουδίστρια, στιχουργός, μουσικός και ηθοποιός Ντέβι Λοβάτο, από υπερβολή δόση ηρωίνης.
Σύμφωνα με τις πηγές του δικτύου, η 26χρονη Αμερικανίδα βρίσκεται νοσηλευόμενη, με την κατάσταση της υγείας της να χαρακτηρίζεται σταθερή.
Η Αμερικανίδα ποπ σταρ έχει παλέψει για χρόνια με τις καταχρήσεις. Η ίδια αποκάλυψε πως σε ηλικία 7 ετών έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.
Μάλιστα, δεν αρκέστηκε εκεί προχωρώντας σε περαιτέρω αποκαλύψεις, ότι στη ζωή της έχει κάνει διάφορα πράγματα, τα οποία όμως δεν είναι σίγουρη αν θα τα αποκαλύψει ποτέ. Μπούλινγκ, διπολική διαταραχή και ανορεξία είναι μερικά από τα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει ως τώρα στη ζωή της.
Σύμφωνα με δηλώσεις της ήταν «καθαρή» για 6 χρόνια από αλκοόλ, κοκαΐνη και οξυκωδόνη.

Ωστόσο, τον προηγούμενο μήνα κυκλοφόρησε τραγούδι με τίτλο «νηφάλια», όμως οι στίχοι ανέφεραν το ακριβώς αντίθετο, ότι δηλαδή έχει «κυλήσει» ξανά στις καταχρήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

«Το φιλί» του Ηλία Παπαηλιάκη στην πλατεία Αυδή

Η Αθήνα συνιστά τον πυρήνα των δράσεων του Ιδρύματος Ωνάση: ο συνδυασμός πόλης και πολιτισμού, ο πολίτης ως δημιουργός και ο δημιουργός ως π...