Όμιλος ΟΤΕ: Εργασία από το σπίτι για 13.000 υπαλλήλους

Eξ αποστάσεως εργασία (remote work) σε ευρεία κλίμακα ξεκινά ο Όμιλος ΟΤΕ από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου, για να προστατεύσει τους υπαλλήλους του και να συμβάλλει στην εθνική προσπάθεια για επιβράδυνση της εξάπλωσης του κορωνοϊού στη χώρα.
Στόχος είναι, σταδιακά, τουλάχιστον 13.000 (το 80%) από το σύνολο των 16.000 ανθρώπων του Ομίλου να εργαστούν απομακρυσμένα. Η μορφή της απομακρυσμένης εργασίας θα εξαρτηθεί από το αντικείμενο εργασίας τους. Αξιοποιώντας την τεχνολογία, ο Όμιλος ΟΤΕ δηλώνει πως έχει διασφαλίσει ότι και με την εξ αποστάσεων εργασία θα συνεχίσει να προσφέρει απρόσκοπτα στους πελάτες του τις υψηλού επιπέδου τηλεπικοινωνιακές του υπηρεσίες. Επιπλέον, η εταιρεία έχει συστήσει στους εργαζομένους της να μειώσουν και τις προσωπικές μετακινήσεις και συναντήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες, για την ασφάλεια τη δική τους αλλά και των υπολοίπων.

Σε επιστολή του προς όλο το προσωπικό του Ομίλου, ο πρόεδρος και διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, Μιχάλης Τσαμάζ, αναφέρει πως «η προστασία από τον κορωνοϊό προϋποθέτει ψυχραιμία και υπευθυνότητα. Σας ευχαριστώ όλους θερμά για την ατομική σας συμβολή στην εθνική προσπάθεια να επιβραδύνουμε την εξάπλωση του ιού στη χώρα μας, αλλά και στη δική μας κοινή προσπάθεια στον Όμιλο ΟΤΕ να προφυλάξουμε τον εαυτό μας, τους συναδέλφους και τους πελάτες μας, και να συνεχίσουμε να προσφέρουμε απρόσκοπτα τις απαραίτητες για την κοινωνία και τη χώρα υπηρεσίες μας, ειδικά αυτή την κρίσιμη περίοδο».

«Ένας διαφορετικός τυμπανιστής» || εκδόσεις Μεταίχμιο

«Ένας διαφορετικός τυμπανιστής», το πρώτο μυθιστόρημα του Αφροαμερικανού Γουίλιαμ Μέλβιν Κέλι (1937–2017), κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μετα...