ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018

Η Τζέσικα Λανγκ επιστρέφει στο «American Horror Story»

Έπειτα από απουσία τριών σεζόν, η  Αμερικανίδα ηθοποιός Τζέσικα Λανγκ επιστρέφει για να χαρίσει και πάλι λίγο από το ταλέντο της στον όγδοο κύκλο της σειράς τρόμου «American Horror Story», του Ράιαν Μέρφι.
«Έχω την ευχαρίστηση να αποκαλύψω ότι, ναι, θα επιστρέψει». Κάπως έτσι ανακοίνωσε η ηθοποιός Σάρα Πόλσον την επιστροφή της συμπρωταγωνίστριάς της, Τζέσικα Λανγκ, στο σκοτεινό, αιματοβαμμένο σύμπαν της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς, μέσα από την οποία η σπουδαία ηθοποιός πραγματοποίησε  θριαμβευτική εμφάνιση, προσφέροντας μια σειρά από μοναδικές ερμηνείες σε διαφορετικούς ρόλους οι οποίες της χάρισαν τέσσερις υποψηφιότητες για Emmy, από τις οποίες απέσπασε δύο.
Η Λανγκ θα επιστρέψει στον ρόλο της Κονστάνς Λάνγκτον που υποδύθηκε στην παρθενική σεζόν, ενώ η  Σάρα Πόλσον θα κάνει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο στο έκτο επεισόδιο του νέου, όγδοου κύκλου της σειράς, ο οποίος θα φέρει τον τίτλο «American Horror Story: Apocalypse».
Ο νέος κύκλος θα εκτυλίσσεται σε ένα κοντινό μέλλον και θα σχετίζεται με το τέλος του κόσμου και τον Αντίχριστο που γεννιέται στο φινάλε της πρώτης σεζόν.

Η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί, όπως πάντα στο FX, στις 12 Σεπτεμβρίου, ενώ έχουν ήδη εγκριθεί ο ένατος και ο δέκατος κύκλος.

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 AthensIn. Designed by OddThemes