ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

Ο Νeo και το Matrix επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη

Ο Neo και το Matrix επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη για τέταρτη φορά με πρωταγωνιστές πάλι τον Κιάνου Ριβς ως Νeo και την Κάρι Αν Μος ως Trinity.
Μπορεί να έχουν περάσει 17 ολόκληρα χρόνια από την τελευταία φορά που οι σινεφίλ είχαν την ευκαιρία να περάσουν στον υπέροχο ψηφιακό κόσμο του «Matrix» και από ότι φαίνεται οι, Κιάνου Ριβς, Κάρι-Αν Μος και η Λάνα Γουατσόφσκι είναι έτοιμοι να τον ξαναεπισκεφτούν, καθώς η παραγωγή της ταινίας «The Matrix 4» βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.
Σε νέες φωτογραφίες θαυμαστών της κινηματογραφικής σειράς, οι πρωταγωνιστές και η σεναριογράφος, Λάνα Γουατσόφσκι εμφανίζονται να επιστρέφουν στους κινηματογραφικούς τους χαρακτήρες, σχεδόν δυο δεκαετίες μετά το τελευταίο franchise.
Ο 55χρονος Ριβς δεν μοιάζει καθόλου με τον Neo που αγάπησαν οι σινεφίλ, αφήνοντας μούσι και χωρίς τα μαύρα γυαλιά ηλίου του, δείχνοντας έτσι περισσότερο σα να γυρίζει ταινία του «John Wick» παρά το σίκουελ του «Matrix»
Ενώ οι ανεπίσημες φωτογραφίες και τα βίντεο από τον Σαν Φρανσίσκο δείχνουν τον Neo… (Κιάνου Ριβς) να κρατά ένα φλιτζάνι καφέ και να συζητά με συντελεστές της ταινίας, οι εικόνες εξακολουθούν να μην πείθουν τους θαυμαστές αν στην πραγματικότητα έχουν αρχίσει τα γυρίσματα του «Matrix 4». Η Warner Bros ωστόσο δεν έχει ακόμα αποκαλύψει λεπτομέρειες.
Η Τζάντα Πίνκετ Σμιθ θα επιστρέψει, επίσης, στη σειρά, στην οποία φημολογείται ότι θα έχει ρόλο και η Πριγιάνκα Τσόπρα. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Λάνα Γουατσόφσκι σε σενάριο το οποίο γράφει η ίδια μαζί με τους Αλεξάντερ Χέμον και Ντέιβιντ Μίτσελ.
Τα προηγούμενα τρία φιλμ: «The Matrix», «The Matrix Reloaded» και «The Matrix Revolutions» είχαν καταγράψει αθροιστικά εισπράξεις 1,6 δισεκατομμυρίων στο box office. Και στις τρεις περιπτώσεις, το σενάριο είχε γραφτεί από κοινού με την αδελφή της Λάνα, Λίλι Γουατσόφσκι. 
Η Λάνα αποκάλυψε πως το σενάριο έχει στηριχτεί σε ιδέες που είχε από κοινού με το συγγραφικό της έτερο ήμισυ. «Πολλές από τις ιδέες που εγώ και η Λίλι εξερευνήσαμε πριν από 20 χρόνια για την πραγματικότητα, είναι ακόμα πιο σχετικές τώρα. Είμαι πολύ χαρούμενη που οι χαρακτήρες αυτοί επανέρχονται στη ζωή μου και που μου δίνεται η ευκαιρία να δουλέψω ξανά με τους ιδιοφυείς φίλος μου».   
Το «Matrix 4» αναμένεται στις αίθουσες στις 21 Μαΐου 2021.

Share this:

 
Copyright © 2014 AthensIn. Designed by OddThemes