Κορωναϊός: Σε καραντίνα κεντρικό κτήριο της Αθήνας και σχολεία - Το τρίτο κρούσμα είναι μια γυναίκα 40 ετών

Τρία είναι συνολικά τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του Κορωναϊού στην Ελλάδα, με το τρίτο να αφορά μια 40χρονη γυναίκα, από την Αθήνα, που είχε ταξιδέψει επίσης στην Ιταλία και τώρα είναι στη διαδικασία της ιχνηλάτησης.
Το τρίτο κρούσμα είναι μια γυναίκα 40 ετών από την Αθήνα, η οποία είχε ταξιδέψει πρόσφατα στην Ιταλία. 
Η γυναίκα επισκέφθηκε πρώτα ιδιωτικό θεραπευτήριο και από εκεί την παρέπεμψαν στο Αττικόν. Ωστόσο, σε καραντίνα έχουν τεθεί οι χώροι (αεροπλάνο, ιδιωτικό νοσοκομείο και δημόσιο νοσοκομείο, κεντρικό κτήριο στο Σύνταγμα αλλά και σχολεία) που είχε επισκεφτεί.
Μάλιστα, ο ένας χώρος πρόκειται για κεντρικό κτήριο το οποίο βρίσκεται κοντά στη πλατεία Συντάγματος, στη καρδιά της Αθήνας (επί της οδού Αμερικής)
Ανακοίνωση εξέδωσε η Τράπεζα Πειραιώς και αναφέρει πως ενημέρωσε τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) ότι εργαζόμενός της στο κτήριο Αμερικής 4 διαγνώσθηκε με τον ιό COVID - 19. Όπως είναι φυσικό το κτήριο εκκενώθηκε και το προσωπικό της Τράπεζας βρίσκεται πλέον σε καραντίνα 14 ημερών. 
Υπάρχουν σκέψεις και για κλείσιμο σχολείων στην Αθήνα... 
Η κατάσταση της υγείας και των τριών ανθρώπων που έχουν προσβληθεί είναι καλή και παρακολουθούνται από τους ειδικούς.
Ωστόσο, ήδη έχουμε δύο ακόμα ύποπτα κρούσματα και στη Βουλή. 


«Το φιλί» του Ηλία Παπαηλιάκη στην πλατεία Αυδή

Η Αθήνα συνιστά τον πυρήνα των δράσεων του Ιδρύματος Ωνάση: ο συνδυασμός πόλης και πολιτισμού, ο πολίτης ως δημιουργός και ο δημιουργός ως π...