ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Η Duffy αποκάλυψε τη συγκλονιστική της ιστορία και άφησε τους πάντες άφωνους

Μία τραγική αποκάλυψη έκανε το βράδυ της Τρίτης η Duffy, η τραγουδίστρια με τη βελούδινη σόουλ φωνή, που είχε κάνει μεγάλες επιτυχίες τα χρόνια 2007-10.
Με ανάρτησή της στο Instagram, η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι κάποιος τη νάρκωσε, την απήγαγε και τη βίαζε για μέρες. 
Η ίδια δεν ανέφερε ημερομηνίες, αλλά άφησε να εννοηθεί ότι αυτό συνέβη πριν από χρόνια και σε αυτό το γεγονός οφείλεται η πολύχρονη απουσία της από το μουσικό προσκήνιο. Το 2011, και ενώ ήταν στο απόγειο της καριέρας της, η Duffy είχε δηλώσει ότι αποσύρεται από τη μουσική για λίγα χρόνια και οι φήμες είχαν αρχίσει να φουντώνουν. 
Από τότε, έκανε ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις και ακόμα λιγότερες ηχογραφήσεις, ενώ δεν εμφανίστηκε σε αρκετές εκδηλώσεις στις οποίες θα τραγουδούσε. Στη συγκινητική ανάρτησή της στο Instagram έγραψε ότι «είναι καλά και ασφαλής τώρα», αλλά ότι «χρειάστηκε χρόνο».
«Δεν υπάρχει κάποιος πιο ήπιος τρόπος να το πω. Αλλά μπορώ να σας πω πόσες χιλιάδες ημέρες πέρασα την τελευταία δεκαετία θέλοντας να νιώσω και πάλι τον ήλιο στην καρδιά μου… ο ήλιος λάμπει τώρα», έγραψε. «Απορείτε γιατί δεν επέλεξα να μιλήσω για να εκφράσω τον πόνο μου; Δεν ήθελα να δείξω στον κόσμο τη θλίψη στα μάτια μου. Αναρωτήθηκα, πώς μπορώ να τραγουδάω από την καρδιά μου αν αυτή είναι ραγισμένη; Και σιγά σιγά, η καρδιά μου επανήλθε».
Η τραγουδίστρια γνώρισε παγκόσμια φήμη μετά την κυκλοφορία του πρώτου της άλμπουμ το 2008, με τίτλο «Rockferry», για το οποίο βραβεύτηκε με Grammy. Το τραγούδι «Mercy» ακούστηκε σε όλα τα ραδιόφωνα και μπαρ του πλανήτη και έγινε η μεγάλη επιτυχία της, όμως το άλμπουμ περιείχε πολλά ακόμα υπέροχα τραγούδια, που παρέπεμπαν στους αγαπημένους ήχους της δεκαετίας του ’60. Το άλμπουμ της έγινε νούμερο ένα στη Βρετανία και το «Mercy», νούμερο ένα σε 12 χώρες.
Το 2009, η καλλιτέχνις, το πλήρες όνομα της οποίας είναι Amie Ann Duffy, απέσπασε τρία Βρετανικά Μουσικά Βραβεία. Στην ανάρτησή της, η Duffy είπε ότι αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της για την τραυματική της εμπειρία όταν έδωσε συνέντευξη το περασμένο καλοκαίρι σε έναν δημοσιογράφο, ο οποίος την έψαξε και την εντόπισε και «ήταν πολύ ευγενικός μαζί μου».

Η Duffy είπε, επίσης, ότι θα αναρτήσει μία συνέντευξή της τις επόμενες εβδομάδες. «Αν έχετε ερωτήσεις, θα ήθελα να τις απαντήσω στη συνέντευξή μου, αν μπορώ. Εκτιμώ ειλικρινά και αγαπώ την καλοσύνη που μου έχετε δείξει στη διάρκεια των χρόνων. Είστε φίλοι», έγραψε.  

Share this:

 
Copyright © 2014 AthensIn. Designed by OddThemes