ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

Η Σκάρλετ Γιόχανσον θα υποδυθεί τη «Black Widow» στη μεγάλη οθόνη


«Είναι μια ταινία για την αυτο-συγχώρεση κι είναι μια ταινία για τις οικογένειες. Νομίζω πως στη ζωή ενηλικιωνόμαστε όχι μία, αλλά πολλές φορές κι έρχονται αυτές οι στιγμές όπου βρίσκεσαι σε μεταβατική φάση και σταδιακά τις υπερβαίνεις και νομίζω ότι στην αυτόνομη ταινία “Black Widow” συναντάμε την ηρωίδα σε μια στιγμή πραγματικής κρίσης και στη διάρκεια της ταινίας, ερχόμενη αντιμέτωπη με τον εαυτό της με πολλούς τρόπους και με όλα όσα την έκαναν αυτό που είναι, ξεπερνά αυτή την κρίση και τη βλέπουμε να γίνεται ένας πιο προσγειωμένος, συγκροτημένος άνθρωπος. Αυτό, ελπίζω, είναι το ταξίδι της».
Η υπόθεση εξελίσσεται λίγο μετά τα γεγονότα της ταινίας «Captain America: Civil War» και πριν διαδραματιστεί το «Avengers: Infinity War». Θα δούμε την επιστροφή του Τζέρεμι Ρενιέ στον ρόλο του Hawkeye και πιθανότατα του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ ως Iron Man.
Το φιλμ, που σκηνοθετεί η Cate Shortland, θα βγει στις αίθουσες την 1η Μαΐου του 2020 και θα συμπρωταγωνιστούν μεγάλα ονόματα του Χόλυγουντ όπως οι David Harbour (Stranger Things), Florence Pugh (στον ρόλο της δεύτερης Black Widow, Yelena Belova) O-T Fagbenle και η Rachel Weisz.

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 AthensIn. Designed by OddThemes