ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Πρεμιέρα για το ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΖΩΗΣ στο κατάμεστο θέατρο ΜΠΕΛΛΟΣ

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου, η πρεμιέρα του έργου ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΖΩΗΣ, στο θέατρο ΜΠΕΛΛΟΣ.
Στην σκηνή, στο μεγάλο οικογενειακό τραπέζι, η Γεωργία Σιακαβάρα, καθισμένη, βάσει σκηνοθεσίας, υποδεχόταν θεατές και ηθοποιούς της παράστασης απ' την ώρα που άνοιξαν οι πόρτες. Ένας, ένας κατέφθαναν, μέσα απ τον κόσμο οι ηθοποιοί – ρόλοι, με τελευταίο τον Γιώργη Κοντοπόδη, με μια εμφάνιση που ξάφνιασε και πήρε από το κοινό ένα πολύ ζεστό και παρατεταμένο χειροκρότημα.
ΤΣΓΚΑΡΙΣΙΑΝΟΥ, ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΣ, ΚΟΝΤΟΠΟΔΗΣ, ΜΠΕΛΛΟΣ
Όλοι ευχήθηκαν στο τέλος της παράστασης να είναι καλοτάξιδο το έργο του Γιώργου Μπέλλου, που ιδιαίτερα συγκινημένος, ανέβηκε στην σκηνή του θεάτρου ,στο τέλος της παράστασης από τον σκηνοθέτη Αλέξανδρο Λιακόπουλο.
Ιδιαίτερη η σκηνοθετική ματιά της παράστασης, με κινηματογραφικό , γρήγορο ρυθμό και έντονες εναλλαγές, πρόσφερε συγκίνηση, μα και πολύ γέλιο στο κοινό. Πολύ θετικές εντυπώσεις για τα κοστούμια της Κατερίνας Κοντού, ενώ η σκηνή της παραλίας πρόσφερε δροσιά και ανάσα καλοκαιριού μες το χειμώνα.
ΚΛΑΨΙΝΟΥ,ΚΟΝΤΟΠΟΔΗΣ, ΦΑΚΟΥ, ΚΑΡΜΑΤΗΣ
Το αισθησιακό τανγκό, που χορογράφησε η Εύα Σταυρογιάννη και χόρεψε με τον Γιώργη Κοντοπόδη, μάγεψε τους θεατές και το φινάλε της παράστασης, απογείωσε τις δυνατές ερμηνείες όλων.
Ανάμεσα στους καλεσμένους – θεατές οι Γιάννης Διαμαντόπουλος, Κώστας και Αλεξάνδρα Παπαπέτρου, Τζένη Ζαχαροπούλου, Νατάσα Τσαγκαρισιάνου, Βασίλης Αναστασίου, Βίκυ Αλεξοπούλου, Κωνσταντίνα Κλαψινού, Παναγιώτης Καρμάτης, Δημήτρης Γιωτης, Λορέντζος Φραγκούλης, Μαρσώ Φίλη, Γωγ΄γ Φάκου, Ντένια Ψύλλα, Γιώργος Ντάβος και πολλοί, πολλοί άλλοι.
ΝΤΑΒΟΣ, ΨΥΛΛΑ, ΚΛΑΨΙΝΟΥ, ΚΟΝΤΟΠΟΔΗΣ
Η παράσταση παρουσιάζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21 : 30 και Κυριακή στις 18 : 30
Θέατρο ΜΠΕΛΛΟΣ
Κέκροπος 1 , Πλάκα
Τηλέφωνο 2103229889
Email : fga.theatre@gmail.com



Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 AthensIn. Designed by OddThemes