Η Amy Winehouse «επιστρέφει» με ολόγραμμα για τις ανάγκες συναυλιών.

Η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία πέθανε σε ηλικία 27 ετών από κατάχρηση ουσιών, «επιστρέγει» με την βοήθεια της τεχνολογίας για περιοδεία. Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στο Ίδρυμα που φέρει το όνομά της, Amy Winehouse Foundation, όπως ανέφερε ο πατέρας της, Μιτς.
Η περιοδεία, τα έσοδα από την οποία θα διατεθούν για τις ανάγκες του ιδρύματος που λειτουργεί «για την πρόληψη των επιπτώσεων της κατάχρησης ναρκωτικών και αλκοόλ στους νέους με δράσεις υποστήριξης, ενημέρωσης και ενθάρρυνσης ώστε να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους», θα πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο του 2019.
«Είναι ένα όνειρο για εμάς», δήλωσε ο Μιτς Γουάινχαουζ. «Το να τη δούμε ξανά, είναι κάτι το ιδιαίτερο που πραγματικά δεν μπορεί να ειπωθεί με λέξεις. Η μουσική της κόρης μας άγγιξε τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων και αυτό σημαίνει ότι η κληρονομιά της θα συνεχιστεί με αυτόν τον πρωτοποριακό και επαναστατικό τρόπο».
Το ολόγραμμα της τραγουδίστριας θα προβάλλεται στη σκηνή, μπροστά στο συγκρότημα των μουσικών, και όσον αφορά τη setlist, αυτή θα περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.
«Η κληρονομιά της δεν σχετίζεται πια μόνο με τη μουσική. Η κληρονομιά της είναι κάτι διαφορετικό. Συνδέεται με τη βοήθεια προς τους νέους ανθρώπους», δήλωσε στο Reuters ο πατέρας της .

Δεν υπάρχουν σχόλια

Χρυσές Σφαίρες 2021: Οι μεγάλοι νικητές

Κάθε χρόνο, η Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου του Χόλυγουντ (Hollywood Foreign Press Association - HFPA) διοργανώνει στην Αμερική την τελετή ...