ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Καλοκαιρινός Σεπτέμβριος στον Κήπο του Μεγάρου

Nalyssa Green, Sugahspank! & Lou is  
Αν νομίζεις ότι το καλοκαίρι έφτασε στο τέλος του είναι ώρα να το ξανασκεφτείς αφού το καλοκαίρι συνεχίζεται στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών με τέσσερις ξεχωριστές συναυλίες που θα δώσουν χρώμα διακοπών στις μουσικές βραδιές στην πόλη.
Το πρόγραμμα του Σεπτεμβρίου αρχίζει με τζαζ ατμόσφαιρες από το Takis Paterelis Quartet, που παρουσιάζει την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου ένα αφιέρωμα σε ένα έργο-σταθμό της τζαζ ιστορίας, το «Love Supreme» (1964) του εμβληματικού John Coltrane.  Ένα άλμπουμ που, με το θρησκευτικό πνεύμα του και τα πρωτοποριακά συνθετικά του στοιχεία, άνοιξε νέους δρόμους στην τζαζ.
Μια μέρα μετά, την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου, η Ελληνοκαναδέζα τραγουδίστρια Katerine Duska επιστρέφει στον Κήπο με το νέο της μουσικό σχήμα και υποδέχεται στη σκηνή τον Σουηδό τραγουδοποιό Albin Lee Meldau. Θα ερμηνεύσει κομμάτια από το πρώτο της άλμπουμ, διασκευές ελληνικών και ξένων τραγουδιών και συνθέσεις από τη νέα της ακυκλοφόρητη δουλειά.
Την Παρασκευή 21 του μηνός, ημέρα που ο Leonard Cohen θα γινόταν 84 ετών, τρεις νέες τραγουδίστριες ερμηνεύουν τα τραγούδια που σφράγισε ο ίδιος με τη χαρακτηριστική φωνή του. Η Nalyssa Green, η Sugahspank! και η Lou is, θα ταξιδέψουν το κοινό στο θαυμαστό σύμπαν του πολυδιάστατου καλλιτέχνη που λάτρεψε τη ζωή όσο κανένας άλλος. Μαζί τους επί σκηνής, τρεις εξαίρετοι μουσικοί.
Οι φθινοπωρινές βραδιές στον Κήπο κλείνουν με τον Θοδωρή Βουτσικάκη, έναν από τους πιο ολοκληρωμένους ερμηνευτές της νέας γενιάς, που τραγουδά, το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου,  γνωστές δημιουργίες της Λίνας Νικολακοπούλου, η οποία επέλεξε αγαπημένες στιγμές από τη μεγάλη πορεία της για μια ονειρική βραδινή «πτήση» με μουσική και παράλληλες προβολές. Προσκεκλημένοι της  Νικολακοπούλου και του  Βουτσικάκη είναι η Μαρία Φαραντούρη και ο βιολιστής και συνθέτης Αντώνης Σουσάμογλου.

Όλες οι συναυλίες στον Κήπο αρχίζουν στις 20:30. Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ προπώληση, 12 ευρώ αγορά την ημέρα της συναυλίας. Είσοδος δωρεάν για παιδιά κάτω των 6 ετών.

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 AthensIn. Designed by OddThemes