ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Διονύσης Παππάς μας ξεναγεί σε έναν ξεχωριστό εικαστικό χώρο, στο κέντρο της Αθήνας

Στην γωνία της Αιόλου με την Κολοκοτρώνη, στο κέντρο της Αθήνας, οι άδειες ισόγειες προθήκες που ανήκουν στο κτήριο του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών - Τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης, έχουν μεταμορφωθεί προσωρινά σε έναν χώρο εικαστικής δράσης, φιλοξενώντας έργα του Αθηναίου απόφοιτου της ΑΣΚΤ Διονύση Παππά [Αιόλου 42-44, Κολοκοτρώνη και Βασιλικής, πλατεία Αγ. Ειρήνης]. 
Τα έργα, που είναι ορατά από τον δρόμο σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, παίζουν με τα στοιχεία του βάθους και της προοπτικής και λειτουργούν συχνά ως ένα σχόλιο πάνω στις αντιλήψεις του ανθρώπου για το ωραίο.
Οι σπουδές του καλλιτέχνη στην Αρχαιολογία και την Ιστορία αντικατοπτρίζονται, επίσης, στα έργα που θα βρίσκονται στις προηγουμένως άδειες βιτρίνες, μέχρι το τέλος Οκτωβρίου. 

Σχέδια με μολύβι ή κάρβουνο, κατασκευές από ψηφιακές εκτυπώσεις, κολλάζ από φωτοτυπίες εικόνων, είναι τα βασικά υλικά της δουλειάς του που πραγματεύεται -μεταξύ άλλων- ζητήματα διάπλασης ταυτότητας, τη συνάντηση με τον «άλλο» και την αυταπάτη του έρωτα.

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 AthensIn. Designed by OddThemes