ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Ο Τζον Μάλκοβιτς θα υποδυθεί τον κινηματογραφικό παραγωγό του Χόλυγουντ, Χάρβεϊ Γουάινστιν

Ο Τζον Μάλκοβιτς θα υποδυθεί τον κινηματογραφικό παραγωγό του Χόλυγουντ, Χάρβεϊ Γουάινστιν, ο οποίος κατηγορείται για περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης, σε νέα θεατρική παράσταση που θα ανεβεί στο Λονδίνο την επόμενη χρονιά.
Ο 64χρονος Αμερικανός ηθοποιός εξήγησε στο γερμανικό δίκτυο WDR ότι η παράσταση βασίζεται στο θεατρικό έργο «Bitter Wheat» του βραβευμένου με Πούλιτζερ συγγραφέα Ντέιβιντ Μάμετ.
Για την υπόθεση του δράματος δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές πολλές λεπτομέρειες.
«Το έργο είναι πολύ διασκεδαστικό και φρικτό ταυτόχρονα», είπε ο Μάλκοβιτς σε δηλώσεις του στο Φεστιβάλ Θεάτρου του Ρουρ, στη Ρεκλινγκχάουζεν. «Είμαι πεπεισμένος ότι θα προκαλέσει πόλωση» πρόσθεσε.
Νωρίτερα φέτος, ο Ντέιβιντ Μάμετ αποκάλυψε ότι γράφει ένα βιογραφικό κομμάτι που ακολουθεί την πτώση του Γουάινστιν. Ο Μάμετ δεν αποκάλυψε ποιος θα αναλάμβανε τον πολύπλοκο πρωταγωνιστικό ρόλο στο θεατρικό με τίτλο «Bitter Wheat». Ωστόσο, δήλωσε ότι «ένας διάσημος θεατρικός ηθοποιός της σκηνής του Σικάγο που πρωταγωνιστεί σε ταινίες ενδιαφέρθηκε να συμμετάσχει».
Περισσότερες από εκατό ηθοποιοί, μεταξύ των οποίων οι Αντζελίνα Τζολί,  Γκουίνεθ Πάλτροου και Ρόουζ ΜακΓκόουαν, καθώς και πρώην συνεργάτιδές του έχουν κατηγορήσει τον Γουάινστιν για σεξουαλική επίθεση ή και βιασμό.

Επίσης, από τον Νοέμβριο έχουν κατατεθεί πολλές προσφυγές εναντίον του παραγωγού και της εταιρείας του «The Weinstein Company», η οποία κατηγορείται ότι διευκόλυνε την παραβατική συμπεριφορά του. Οι κατηγορίες στον Γουάινστιν απαγγέλθηκαν έπειτα από μια έρευνα επτά μηνών, με αδικήματα που φέρονται να διαπράχθηκαν τα τελευταία, τουλάχιστον, είκοσι έτη.


Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 AthensIn. Designed by OddThemes