ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σάββατο 5 Μαΐου 2018

Στα λαμπερά εγκαίνια της έκθεσης “Summer Lovers” στην Aqua Gallery της Σαντορίνης

Με την έκθεση “Summer Lovers” εγκαινιάστηκε η θερινή περίοδος για την Aqua Gallery της Σαντορίνης, το Σάββατο 21/4. Ο δυναμικός χώρος Τέχνης που δημιούργησε η πλατφόρμα πολιτιστικών δράσεων #Rest@rt Contemporary Art Platform για λογαριασμό του ομίλου διαχείρισης ξενοδοχείων Aqua Vista Hotels, ξεκίνησε το φετινό εκθεσιακό  του πρόγραμμα με μια συνεργασία με την Αθηναϊκή γκαλερί  Artshot- Sophia Gaitani και παρουσιάζει τα έργα 25 εικαστικών καλλιτεχνών έως τις  3 Ιουλίου.
Η Aqua Gallery στεγάζεται στην υποδοχή του ξενοδοχείου Art Hotel, στον Πύργο και από πέρσι που ξεκίνησε τη λειτουργεία της αποτελεί meeting point για τους φιλότεχνους επισκέπτες του νησιού, οι οποίοι μπορούν να παρακολουθούν τις εκθέσεις σε εικοσιτετράωρη βάση, μιας και η γκαλερί δεν κλείνει τις πόρτες τις ποτέ!
Στο κοσμοπολίτικο νησί, ταξίδεψε η ομάδα των καλλιτεχνών που συμμετέχουν στην έκθεση και φιλοξενήθηκε στα ξενοδοχεία της Aqua Vista Hotels. Στα εγκαίνια, οι σύγχρονοι δημιουργοί, παρουσίασαν τη δουλειά τους στο κοινό που επισκέφθηκε το Art Hotel.
Η είσοδος στη έκθεση είναι ελεύθερη.
Έργα τους εκθέτουν οι εικαστικοί:
Αχιλλέας Αϊβάζογλου, Athanas, Ζάννα Αρτέμη, Στέλιος Γαβαλάς, Σοφία Γαϊτάνη, Βάσω Γιαννακοπούλου, Ελένη Δελή, Κατερίνα Κασσαβέτη, Δημήτρης Κρέτσης, Αλέξανδρος Λιάπης, Κλεονίκη Μαραγκού, Rena Ozlem Mataraci, Σταυρούλα Μιχαλοπούλου, Λένα Μορφογένη, Βίκυ Μουδήλου, Θωμάς Μπερτόλης, Ολυμπία Μπουχλαριώτου, Γιώργος Πανταζής, Christina Pancess, Ελένη Παρμακέλη, Κατερίνα Ριμπατσιού, Παναγιώτης Siagreece, Κωνσταντίνος Τόλης, Σοφία Τούντα, Βάνα Φερτάκη.
Αλίνα Τσολακάκη, Aqua Vista Hotels Managing Director, Κέλλυ Αθανασιάδου, #Rest@rt Managing Director, Γιώργος Τσολακάκης, Aqua Vista Hotels Director of Sales
Ως επίσημο project υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου Πολιτισμού και του ΕΟΤ, το #Rest@rt ο κεντρικός συντονιστικός φορέας που ειδικεύεται στον Πολιτιστικό Τουρισμό και προβάλει το εξαιρετικό εγχώριο καλλιτεχνικό δυναμικό οργανώνοντας πολιτιστικές δράσεις εντός των πολυτελών καταλυμάτων των τουριστικών προορισμών.

#Rest@rt Managing Director - Κέλλυ Αθανασιάδου 


Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 AthensIn. Designed by OddThemes