ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

BBC: Ποτέ η Eurovision δεν ήταν πιο Beyonce

Μετά την εκρηκτική εμφάνιση της στη σκηνή της Eurovision την Τρίτη η συμμετοχή της Κύπρου με την Ελένη Φουρέιρα δείχνει τη δύναμη της διεκδικώντας την κορυφή.
Η Ελένη Φουρέιρα, μια εκπρόσωπος της σημερινής Ευρώπης για τους New York Times, ενθουσίασε κοινό αλλά και σχολιαστές ("Ποτέ η Eurovision δεν ήταν πιο Beyonce" σχολίασε το BBC) στον Α' ημιτελικό.
Τώρα η Κύπρος που ορίζεται ως φαβορί από τα γραφεία στοιχημάτων για το μεγαλο τρόπαιο του Σαββάτου ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Πορτογαλία, τις Big Five, όσους προκρίθηκαν στον Α' ημιτελικό του διαγωνισμού αλλά και όσους θα αναδειχούν νικητές από τους 18 διαγωνιζομένους που θα εμφανιστούν απόψε στο Altice Arena της Λισαβόνα.
Από τη διαδικασία θα προκριθούν 10 χώρες για τον τελικό που θα γίνει το Σάββατο 12 Μαΐου και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ1 και την ΕΡΤHD στις 10 το βράδυ.
Στον τελικό της 12ης Μαΐου θα συμμετάσχουν συνολικά 26 χώρες, εκ των οποίων οι είκοσι από τους δύο ημιτελικούς -δέκα από κάθε βραδιά- οι Big Five (Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία), καθώς και η διοργανώτρια Πορτογαλία.

Από τον πρώτο ημιτελικό προκρίθηκαν οι: Αυστρία, Εσθονία, Κύπρος, Λιθουανία, Ισραήλ, Τσεχία, Βουλγαρία, Αλβανία, Φιλανδία και Ιρλανδία.

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 AthensIn. Designed by OddThemes