ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Ισχυρές καταιγίδες και άνεμοι σε όλη την Ελλάδα και την Αθήνα μέχρι το βράδυ

Ισχυρές καταιγίδες και άνεμοι σε όλη την Ελλάδα μέχρι το βράδυ
Το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ κάνει λόγο για ισχυρές βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους για σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:
Την Πέμπτη
Η κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, οι Σποράδες και πιθανόν η Εύβοια.
Μέχρει τις βραδυνές ώρες θα επηρεαστούν οι υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές.
Το απόγευμα τα φαινόμενα θα εμφανιστούν τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου.

Την Παρασκευή
Μέχρι το βράδυ τα φαινόμενα θα χτυπήσουν την Κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Το μεσημέρι και το απόγευμα τα φαινόμενα θα χτυπήσουν τα υπόλοιπα ηπειρωτικά.

Ο καιρός στην Αττική και η καταιγίδα
Άστατος αναμένεται σήμερα, Πέμπτη, ο καιρός, ενώ από το μεσημέρι ισχυρές καταιγίδες αναμένονται σε όλη τη χώρα σχεδόν. Ισχυρή καταιγίδα αναμένεται να χτυπήσει και την Αττική.
Ειδικότερα στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις που από το μεσημέρι θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες, κυρίως στα βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 19 έως 25 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές κατά περιόδους, ενώ υπάρχει πιθανότητα για καταιγίδα από το μεσημέρι.

Για ισχυρά κατά τόπους φαινόμενα την Πέμπτη προειδοποιεί ο Σάκης Αρναούτογλου. Σύμφωνα με τα όσα έγραψε ο παρουσιαστής του καιρού της ΕΡΤ στην προσωπική του σελίδα στο Facebook αναμένονται έντονες βροχές και καταιγίδες.

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 AthensIn. Designed by OddThemes