ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Ρεκόρ εισιτηρίων για τον «Μαύρο πάνθηρα»

Σχεδόν 50.000 θεατές υποδέχτηκαν τον καινούργιο ήρωα της Marvel στις ελληνικές αίθουσες. Συγκεκριμένα, ο «Black Panther» (Μαύρος πάνθηρας) έκοψε 49.022 εισιτήρια μέσα στις 5 πρώτες ημέρες προβολής του, σε 114 αίθουσες σε πανελλαδικό κύκλωμα,  ενώ η ταινία έχει φτάσει ήδη τα 404 εκατομμύρια δολάρια σε παγκόσμιες εισπράξεις, καθιστώντας ιδιαίτερα αισιόδοξη την πορεία της, και εξόχως βασιλική την υποδοχή της.

Η ταινία κατάφερε να κατακτήσει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, καθώς μόνο με τις εισπράξεις του πρώτου τετραημέρου και τα 235 εκατομμύρια δολάρια στις αμερικανικές αίθουσες μπήκε στην 12η θέση στην λίστα της Marvel για τις συνολικές εισπράξεις των ταινιών της, κοιτάζοντας με άνεση τις υψηλότερες θέσεις.

Παράλληλα, έγινε η 5η ταινία που ξεπερνάει τα 200 εκατομμύρια δολάρια σε αμερικανικό άνοιγμα και κατέκτησε το τρίτο καλύτερο άνοιγμα τετραημέρου στην ιστορία, ενώ έγινε και η ταινία με το δεύτερο καλύτερο σύνολο εισπράξεων στην ιστορία για ημέρα εκτός τριημέρου (τη Δευτέρα η ταινία συγκέντρωσε 33,2 εκατομμύρια δολάρια, πίσω από τα 40.1 εκατομμύρια του «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει»).

Υπόθεση
Ήρωας της περιπέτειας επιστημονικής φαντασίας της Marvel, που σκηνοθετεί ο Ράιαν Κούγκλερ, είναι ο Τ’ Τσάλα, ο οποίος, μετά τον θάνατο του πατέρα του που ήταν βασιλιάς ενός τεχνολογικά εξελιγμένου, αλλά απομονωμένου αφρικανικού κράτους, επιστρέφει στην πατρίδα του, για να αναλάβει τη θέση του.


Όταν ένας παλιός ισχυρός εχθρός επανεμφανίζεται απειλώντας ολόκληρο τον πλανήτη, πρέπει να απελευθερώσει όλη τη δύναμη του Μαύρου Πάνθηρα, προ

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 AthensIn. Designed by OddThemes