«Για Σένα Είμαι Εδώ»: Ο Βαγγέλης Κακουριώτης κυκλοφορεί τον πρώτο δίσκο του

Το απόλυτο greek icon, ο Βαγγέλης Κακουριώτης, επιστρέφει με την πρώτη του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Για Σένα Είμαι Εδώ».

Το άλμπουμ περιέχει δώδεκα τραγούδια συνολικά, μεταξύ των οποίων τα δύο νέα singles του τραγουδιστή, «Να Μ’ Αγαπάς» και «Heart Of Summer», καθώς και άλλες μεγάλες επιτυχίες του.

Θα βρείτε το «Η Δικιά Μας Αγάπη», την πρώτη σόλο κυκλοφορία του Βαγγέλη Κακουριώτη μετά την παρουσία στους Boys and Noise, το «Χρυσό Φιλί», το «Γυρίζω Σελίδα», το «Μια Αγκαλιά», αλλά και την «Όαση».

Πριν λίγες εβδομάδες, ο Βαγγέλης Κακουριώτης παρουσίασε το νέο τραγούδι του με τίτλο «Να Μ’ Αγαπάς», μία mid – tempo μπαλάντα σε μουσική και στίχους που υπογράφει ο ίδιος, έχοντας ξεπεράσει τις εκατό χιλιάδες στο YouTube σε αυτό το μικρό διάστημα.

Το «Για Σένα Είμαι Εδώ» θα διατεθεί σε μία πολυτελή έκδοση, η οποία περιέχει το νέο CD του Βαγγέλη Κακουριώτη και μία δεκαεξασέλιδη αφίσα.


Κυκλοφορεί τις επόμενες ημέρες από την Panik Records.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΕΜΣΤ: Με δύο εκθέσεις ανοίγει η νέα σεζόν

Το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (ΕΜΣΤ) παρουσιάζει δύο περιοδικές εκθέσεις, την έκθεση με τίτλο «UBUNTU» με έργα από τη Συλλογή Δαυίδ και...