ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Ο Στέφανος Κορκολής στο Half Note

To Ηalf Note Jazz Club παρουσιάζει τον Στέφανο Κορκολή και την παράσταση «Η μουσική είναι μία», από την Παρασκευή 12 έως τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018. Μαζί του στη σκηνή η ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη.
Ο διεθνούς φήμης συνθέτης και πιανίστας Στέφανος Κορκολής μας ταξιδεύει για ακόμη μια φορά στο μουσικό του σύμπαν, με δικά του έργα, από τις πρώτες μουσικές του συνθέσεις και τα ορχηστρικά του τραγούδια που ο ίδιος μας έκανε να αγαπήσουμε ως ερμηνευτής αλλά και διασκευές “κλασσικών” ελληνικών και ξένων τραγουδιών.
Η παράσταση «Η μουσική είναι μία» δεν είναι τίποτα λιγότερο από μια μουσική αναδρομή στην καριέρα του διακεκριμένου πιανίστα και συνθέτη όπου έχουμε συν τοις άλλοις να ανακαλύψουμε τραγούδια που έχουν ερμηνεύσει μεγάλοι ερμηνευτές, δικά του τραγούδια που ίσως δεν γνωρίζουμε και έχουν ερμηνεύσει: Νταλάρας, Πρωτοψάλτη, Γαλάνη, Μαρινέλλα, Ασλανίδου, Ρουβάς, Ρέμος, Μουζουράκης, Νέγκα και πολλοί άλλοι.

Πληροφορίες
Ημερομηνία: Παρασκευή 12 έως τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018
Ώρα έναρξης: Παρασκευή & Σάββατο: 22.30, Κυριακή & Δευτέρα: 21.30
Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ (μπαρ), 20 ευρώ (Β’ Ζώνη), 25 ευρώ (Α’ Ζώνη) *** την Δευτέρα 15/1 έκπτωση 5 ευρώ σε όλες τις ζώνες για κατόχους κάρτας ανεργίας και φοιτητές
Καλλιτέχνης: Στέφανος Κορκολής
Χώρος: Half Note Jazz Club, Τριβωνιανού 17, Μετς
Σημεία Προπώλησης: www.viva.gr, Καταστήματα: Public, Seven Spots, Reload Stores, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης | Πληροφορίες - Κρατήσεις: 210 9213310
Συμμετέχουν:: η ερμηνεύτρια: Σοφία Μανουσάκη | οι μουσικοί: Βασίλης Δεφίγγος (Σαξόφωνο-Φλάουτο) Κωστής Πυρένης (Κιθάρες-Φωνή)




Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 AthensIn. Designed by OddThemes