ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Ο Χρήστος Δάντης και ο STAN ενώνουν δυνάμεις στην σκηνή του «Camorra»

Ο Χρήστος Δάντης συναντά τον STAN και η πιο ανατρεπτική συνεργασία της χρονιάς έρχεται στον καλύτερο νυχτερινό προορισμό της Αθήνας.
Ο Χρήστος Δάντης είναι ένας πολυδιάστατος τραγουδιστής και τραγουδοποιός που πειραματίζεται συνεχώς και τολμά να προκαλεί την εποχή του.
Ο STAN εξελίσσεται μέσα από τα τραγούδια του, ωριμάζει και αλλάζει την εικόνα του με επιτυχίες που αγκαλιάζονται από όλους και κυριαρχούν στις κορυφαίες θέσεις των ραδιοφώνων.

Δύο διαφορετικές γενιές, δύο διαφορετικά πρόσωπα, μία κοινή συνισταμένη. Η διάθεση να δοκιμάζουν διαρκώς τα όρια και τις αντοχές τους ως καλλιτέχνες.
Ο έμπειρος συναντά τον νέο στην ίδια σκηνή, διεκδικώντας το δικό τους χώρο στις επιλογές διασκέδασης του αθηναϊκού κοινού για φέτος. Με μεγάλες, αγαπημένες επιτυχίες και ενωμένοι σε μία γροθιά, ο Χρήστος Δάντης και ο STAN καταλαμβάνουν τη σκηνή του ανανεωμένου «Camorra» (επί της Λ. Βουλιαγμένης 22) σε ένα μουσικό πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις.

Ο Χρήστος Δάντης και ο STAN σας περιμένουν στο χειμερινό στέκι τους από την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου και κάθε βράδυ Παρασκευής και Σαββάτου.

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 AthensIn. Designed by OddThemes