Το Cirque du Soleil στηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014 - To  Cirque du Soleil προσκαλεί το κοινό σε ένα ταξίδι στη χώρα της φαντασίας, με τη μοναδική παράσταση QUIDAM, στηρίζοντας έμπρακτα τα Κοινωνικά
Παντοπωλεία της Μαρινόπουλος Α.Ε. Συγκεκριμένα, μέρος των εσόδων των παραστάσεων που θα πραγματοποιηθούν στις 20:30 την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γήπεδο ΟΑΚΑ και την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου στο Sports Arena ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, θα προσφερθούν στα Κοινωνικά Παντοπωλεία Αθήνας, Πειραιά και Θεσσαλονίκης.
Οι διεθνούς φήμης ακροβάτες του Cirque du Soleil, προσφέρουν ένα μοναδικό θέαμα και μεταφέρουν τους θεατές σε ένα κόσμο όπου τα όνειρα «ζωντανεύουν» και οι φυσικοί νόμοι καταργούνται. Το Cirque du Soleil προσκαλεί το κοινό να στηρίξει το έργο των Κοινωνικών Παντοπωλείων, αγοράζοντας ένα εισιτήριο για τις δύο παραστάσεις, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην ενίσχυση των οικογενειών που βρίσκονται σε ανάγκη.

Σχετικά με τα Κοινωνικά Παντοπωλεία:

Το πρώτο  Κοινωνικό Παντοπωλείο δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της  Μαρινόπουλος Α.Ε. το 2007, σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων. Στη συνέχεια, σε συνεργασία με το Δήμο Πειραιά το 2008 και με το Δήμο Θεσσαλονίκης το 2009, λειτούργησαν άλλα δύο Κοινωνικά Παντοπωλεία. Τα Κοινωνικά Παντοπωλεία, είναι καταστήματα που δεν διαφέρουν σε τίποτα από τα υπόλοιπα σουπερμάρκετ και η δομή της λειτουργίας τους έχει υλοποιηθεί με βάση τις αντίστοιχες που ακολουθούνται από την εταιρεία για τα όλα τα καταστήματά της. Μέχρι σήμερα, 8.100 οικογένειες – περίπου 20.000 άνθρωποι σε ανάγκη – έχουν μπει στο πρόγραμμα των Κοινωνικών Παντοπωλείων. Κάθε εβδομάδα, άπορες οικογένειες προμηθεύονται όλα τα απαραίτητα αγαθά για τις καθημερινές τους ανάγκες, εντελώς δωρεάν. Πρόθεση όλων είναι να ενισχυθούν τα Κοινωνικά Παντοπωλεία, ώστε στη δύσκολη αυτή συγκυρία, ακόμη περισσότερες οικογένειες να μπορούν να διασφαλίζουν με αξιοπρέπεια τα βασικά είδη πρώτης ανάγκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Χρυσές Σφαίρες 2021: Οι μεγάλοι νικητές

Κάθε χρόνο, η Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου του Χόλυγουντ (Hollywood Foreign Press Association - HFPA) διοργανώνει στην Αμερική την τελετή ...