ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Σεμιναριακός κύκλος εκφραστικής γραφής «Μια ιστορία… επιστημονικής φαντασίας…» με την καταξιωμένη συγγραφέα Αλκυόνη Παπαδάκη

Σεμιναριακός κύκλος εκφραστικής γραφής «Μια ιστορία… επιστημονικής φαντασίας…» με την καταξιωμένη συγγραφέα Αλκυόνη Παπαδάκη και την μοναδική θεατρολόγο και σύμβουλο ψυχικής υγείας Βίκυ Τσιανίκα.
Ένας από τους πλέον ικανούς τρόπους γνωριμίας με τον εαυτό μας, είναι αυτός μέσω της τέχνης. Η τέχνη και η έκφραση της είναι μια γλώσσα με την οποία επεξεργαζόμαστε τις εν ορμήσεις μας, τους φόβους μας και τα συναισθήματά μας.
Μέσα από αυτό το σεμινάριο δημιουργικής και εκφραστικής γραφής ανοίγει ένα παράθυρο στον υπέροχο κόσμο της παγκόσμιας σκέψης, της εσωτερικής δύναμης και της προσωπικής ευτυχίας τα οποία αποτελούν αποτελεσματικά εφόδια του νου, της ψυχής και του σώματος μας.
Όταν βάζουμε τα συναισθήματά μας σε λέξεις, δηλαδή όταν μιλάμε με ένα φίλο ή θεραπευτή, ή όταν γράφουμε τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας, μας βοηθά να νιώσουμε καλύτερα. Έχει αποδειχθεί ότι ευαίσθητα άτομα που γράφουν ειδικά για να εκφράσουν αυτά που βιώνουν λόγω τραυματικών, στρεσσογόνων ή άλλων συναισθηματικών καταστάσεων (εκφραστική - δημιουργική συγγραφή), αποκομίζουν σημαντικά ωφελήματα για την υγεία τους .
Φαίνεται λοιπόν ότι όταν εκφραζόμαστε με το γράψιμο για τις ψυχικές μας αναστατώσεις, βελτιώνονται η ψυχική και η σωματική μας υγεία.
Απευθύνεται σε όλους τους ελεύθερους στοχαστές, στους ερευνητές της ζωής, στους περίεργους και τους κατεξοχήν εραστές του γραπτού λόγου.
Ένα σεμινάριο διαφορετικό από τα συνηθισμένα!!
Έναρξη μαθημάτων Πέμπτη 19 Οκτωβρίου, ώρα 17.30
Κόστος συμμετοχής 60ευρώ /μήνα. Διάρκεια τρεις μήνες.
Γίνεται προνομιακή τιμή για όποιον εξοφλήσει το τρίμηνο εφάπαξ.
Στο τέλος του σεμιναρίου δίδεται βεβαίωση παρακολούθησης.
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο τηλ. 6946 105520.

Πολυχώρος τέχνης & έκφρασης +αίσθημα, Αθηνάς 30, μετρό Μοναστηράκι

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 AthensIn. Designed by OddThemes