ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

Η Σκάρλετ Γιόχανσον στην κορυφή του περιοδικού Forbes

Στην πρώτη θέση της λίστας των πιο ακριβοπληρωμένων ηθοποιών στον κόσμο, σύμφωνα με την ετήσια κατάταξη του περιοδικού Forbes, ανέβηκε η Σκάρλετ Γιόχανσον, με κέρδη 40,5 εκατ. δολαρίων από την 1η Ιουνίου 2017 έως και την 1η Ιουνίου 2018.

Ο ρόλος της «Μαύρης Χήρας» στις ταινίες «Οι εκδικητές» της Marvel αποδείχτηκε «χρυσός» για την 33χρονη Αμερικανίδα, που εκτόπισε την Έμα Στόουν από την κορυφή της λίστας.

Στη δεύτερη θέση ακολουθεί η Ατζελίνα Τζολί με κέρδη 28 εκατ. δολάρια, που επιστρέφει στη λίστα χάρη κυρίως στην αμοιβή της για την ταινία «Maleficent 2». Ακολουθεί η Τζένιφερ Άνιστον με κέρδη 19,5 εκατ. δολάρια, η οποία εκτός από τα χρήματα που εξακολουθεί  να εισπράττει από «Τα Φιλαράκια» -14 χρόνια μετά το τέλος της σειράς,  προσθέτει στον λογαριασμό της αρκετά εκατομμύρια από τις συμφωνίες της με εταιρείες όπως η Emirates, η Smartwater και η Aveeno. Αναμένεται ότι το κασέ της 49χρονης ηθοποιού θα εκτοξευθεί την ερχόμενη σεζόν, όταν και ξεκινά η παραγωγή της νέας σειράς της Apple με τη Ρις Γουίδερσπουν -η οποία βρίσκεται στην 5η θέση της λίστας με 16,5 εκατ. δολάρια-, και, για κάθε επεισόδιο της οποίας, το ντουέτο των ηθοποιών αναμένεται να εισπράττει 1,25 εκατ. δολάρια.

Η 28χρονη Τζένιφερ Λόρενς, πρωταγωνίστρια των ταινιών «Hunger Games», «Mother!» και «Red Sparrow», που δεν πήγαν πολύ καλά στο box office, εξακολουθεί να αυξάνει τα κέρδη της χάρη στη συμμετοχή της στη σειρά «X-Men» και το συμβόλαιό της με τη «Dior», καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση της λίστας.
Οι δέκα πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιοί στον κόσμο κέρδισαν συνολικά 186 εκατ. δολάρια μεταξύ της 1ης Ιουνίου 2017 και της 1ης Ιουνίου 2018, χωρίς τα τέλη και τους φόρους. Οι εκτιμήσεις των κερδών τους βασίζονται στα στοιχεία των Nielsen, ComScore, Box Office Mojo και IMDB, καθώς και σε συνεντεύξεις με τους εμπλεκόμενους φορείς της βιομηχανίας.

Η λίστα του Forbes
Σκάρλετ Γιόχανσον - 40.5 εκατ. δολάρια
Αντζελίνα Τζολί - 28 εκατ. δολάρια
Τζένιφερ Άνιστον - 19.5 εκατ. δολάρια
Τζένιφερ Λόρενς - 18 εκατ. δολάρια
Ρις Γουίδερσπουν - 16.5 εκατ. δολάρια
Μίλα Κούνις - 16 εκατ. δολάρια
Τζούλια Ρόμπερτς - 13 εκατ. δολάρια
Κέιτ Μπλάνσετ - 12.5 εκατ. δολάρια
Μελίσα Ανν ΜακΚάρθι - 12 εκατ. δολάρια

Γκαλ Γκαντότ - 10 εκατ. δολάρια

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 AthensIn. Designed by OddThemes