ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Ford και Gosling στο νέο τρέιλερ του «Blade Runner 2049»

Νέο τρέιλερ του πολυαναμενόμενου «Blade Runner 2049», το οποίο κυκλοφόρησε σήμερα, έδωσε καινούργια στοιχεία της σκηνοθετικής απόπειρας προσέγγισης του Γαλλοκαναδού Denis Villeneuve στην κλασική ταινία του Ridley Scott, που από το 1982 έχει στεφθεί μία από τις καλύτερες ταινίες στο είδος της.
Το τρέιλερ προετοιμάζει τους σινεφίλ για όλα όσα θα συμβούν στην ιστορία των Officer K, που υποδύεται ο Ryan Gosling, και Rick Deckard, που ερμηνεύει ο Harrison Ford- πρωταγωνιστής και στην πρώτη ταινία.
Το «Blade Runner 2049» λαμβάνει χώρα 30 χρόνια μετά την πρώτη ταινία και όπως αναφέρεται στην επίσημη περίληψη της ταινίας, «ένας νέος "blade runner", ο αξιωματικός K φέρνει στην επιφάνεια ένα βαθιά κρυμμένο μυστικό που μπορεί να βυθίσει στο χάος ό,τι έχει απομείνει στην κοινωνία. Η ανακάλυψη του K τον οδηγεί σε μια νέα περιπέτεια ανεύρεσης του Rick Deckard, που αγνοείται εδώ και 30 χρόνια».
Στη νέα ταινία εκτός από τους Gosling και Ford, πρωταγωνιστούν επίσης οι Robin Wright, Ana de Armas, Sylvia Hoeks, Carla Juri, Mackenzie Davis, Barkhad Abdi, Dave Bautista, David Dastmalchian και Hiam Abbass.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις σκοτεινές αίθουσες στις 5 Οκτωβρίου 2017.

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 AthensIn. Designed by OddThemes