ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

Το πρώτο ελληνόφωνο τραγούδι της Μόνικα κυκλοφορεί από την Panik Oxygen

Η Μόνικα κυκλοφόρησε το πρώτο ελληνόφωνο τραγούδι της με τίτλο «Στάλα», από το νέο label της Panik Entertainment Group, την Panik Oxygen.
Τη μουσική και τους στίχους έγραψε η ίδια, ενώ η ηχογράφηση έγινε με παραδοσιακό τρόπο, τα τελευταία καλοκαίρια. Η Μόνικα υπογράφει και την παραγωγή, με όλα τα όργανα παιγμένα ζωντανά ανάμεσα στο περσινό και το φετινό καλοκαίρι.
Στην ενορχήστρωση και στη μίξη συναντάμε τους μόνιμους συνεργάτες της από τη Νέα Υόρκη, τους Hommer Steinweiss και JB Flatt, που στο παρελθόν έχουν συνεργαστεί με ονόματα σπουδαίων παραγωγών όπως τον Mark Ronson (Amy Winehouse, Bruno Mars, Lady Gaga κ.ά.), ενώ συμμετέχουν και τα βασικά μέλη της εγχώριας μπάντας της.
Η «Στάλα» έκανε τη συναυλιακή της πρεμιέρα στην εμφάνιση της Μόνικα με την Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ στο φετινό φεστιβάλ Summer «Nostos», του ΚΠΙΣΝ και η ανταπόκριση του κοινού ήταν ενθουσιώδης.
Το νέο single της Μόνικα «Στάλα», αποτελεί βασικό κομμάτι της προσωπικής της ιστορίας με ελληνόφωνα τραγούδια και με την πάροδο του χρόνου θα αποκαλυφθούν στο σύνολό τους, στο ελληνόφωνο κοινό.

Κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 AthensIn. Designed by OddThemes