Ηρώδειο: Δωρεάν θέσεις για ανέργους στη γενική δοκιμή της «Μαντάμα Μπαττερφλάι»

Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου: Προσφορές στην αγορά εισιτηρίων 09/05 16:51
Στο πλαίσιο της κοινωνικής της πολιτικής, η Εθνική Λυρική Σκηνή (ΕΛΣ) θα προσφέρει 1500 δωρεάν θέσεις για ανέργους στη γενική δοκιμή της «Μαντάμα Μπαττερφλάι», την Τρίτη 30 Μαΐου, στις 9 το βράδυ, στο Ηρώδειο.
Με στόχο να κάνει την λυρική τέχνη προσβάσιμη σε όλους, η ΕΛΣ, προσφέρει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά την δυνατότητα σε άνεργους συμπολίτες μας, να παρακολουθήσουν μια μεγαλειώδη παραγωγή, στον εμβληματικό χώρο του Ηρωδείου.
Με τη σπαρακτική «Μαντάμα Μπαττερφλάι» του Τζάκομο Πουτσίνι, ανοίγει η ΕΛΣ τις φετινές εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Αθηνών στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού. Για πρώτη φορά, ύστερα από χρόνια, η πρώτη καλοκαιρινή παραγωγή της ΕΛΣ, θα παρουσιαστεί για πέντε παραστάσεις στο Ηρώδειο, στις 31 Μαΐου και 2, 3, 4, 7 Ιουνίου, σε μουσική διεύθυνση Λουκά Καρυτινού και σκηνοθεσία, σκηνικά, κοστούμια Ούγκο ντε Άνα.
Η διανομή των δωρεάν θέσεων για τη γενική δοκιμή της «Μαντάμα Μπαττερφλάι», -με την επίδειξη  δελτίου/βεβαίωσης ανεργίας και δελτίου ταυτότητας-, θα γίνει στα ταμεία του θεάτρου Ολύμπια (Ακαδημίας 59 / τηλ. κέντρο: 210 3662100), την Παρασκευή 26 Μαΐου, από τις 12.00 έως τις 20.00 και το Σάββατο 27 Μαΐου, από τις 10.00 έως τις 14.00


Δεν υπάρχουν σχόλια

«Το φιλί» του Ηλία Παπαηλιάκη στην πλατεία Αυδή

Η Αθήνα συνιστά τον πυρήνα των δράσεων του Ιδρύματος Ωνάση: ο συνδυασμός πόλης και πολιτισμού, ο πολίτης ως δημιουργός και ο δημιουργός ως π...