ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

«Assassin's Creed»

Αγγλογαλλική ταινία, σκηνοθεσία Τζάστιν Κερζέλ με τους: Μάικλ Φασμπέντερ, Μαριόν Κοτιγιάρ, Αριάν Λαμπέντ, Τζέρεμι Άιρονς
Με εκατομμύρια πωλήσεις σε όλο τον κόσμο, το διάσημο βιντεοπαιχνίδι δράσης μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη από τον Τζάστιν Κουρζέλ, με πρωταγωνιστές τους - βραβευμένους με Όσκαρ - Μαριόν Κοτιγιάρ και Τζέρεμι Άιρονς, τους - υποψήφιους για Όσκαρ - Μάικλ Φασμπέντερ και Σαρλότ Ράμπλινγκ και τους Μπρένταν Γκλίσον και Αριάν Λαμπέντ. Μέσω μιας επαναστατικής τεχνολογίας που ξεκλειδώνει τις γενετικές του μνήμες, ο Κάλουμ Λιντς βιώνει τις περιπέτειες του προγόνου του, Αγκιλάρ, στην Ισπανία του 15ου αιώνα, ανακαλύπτει ότι κατάγεται από μια μυστηριώδη κρυφή αδελφότητα, τους Assassins (Ασασίνους), και συγκεντρώνει φοβερές γνώσεις και ικανότητες, για να αντιμετωπίσει στο σήμερα μια παντοδύναμη οργάνωση.

Ο Πάτρικ Κρόλει, ένας εκ των παραγωγών αυτής της τρισδιάστατης περιπέτειας δράσης, σημειώνει: «Το “Assassin’s Creed” είναι ένα κολοσσιαίο παιχνίδι σε ό,τι αφορά στην επιρροή που έχει παγκοσμίως. Υπάρχει ένα τεράστιο κοινό στον κόσμο, που ξέρει όλους τους κανόνες και την ιστορία, καθώς και τους χαρακτήρες που το αποτελούν. Το στοίχημα, λοιπόν, που έπρεπε να κερδηθεί από σκηνοθέτη και παραγωγή, ήταν η ταινία να γίνει απολύτως κατανοητή, ακόμη και σε όσους δεν είχαν καμία απολύτως σχέση με το παιχνίδι. Η ιστορία που έχουμε φτιάξει είναι μία ιστορία, που δεν χρειάζεται να έχει παίξει κάποιος ποτέ το παιχνίδι, προκειμένου να την απολαύσει».

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 AthensIn. Designed by OddThemes