Σαμπάνης, Demy και Μαλού στο "Acro Club" στο Γκάζι

Ο Γιώργος Σαμπάνης με τις μεγάλες του επιτυχίες να μονοπωλούν τα ραδιοφωνικά charts από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας τους, τα ρεκόρ στο youΤube, το συνθετικό του ταλέντο, βρέθηκε για 4η συνεχόμενη σεζόν στο «καλλιτεχνικό του σπίτι», το "Acro". 
Η Demy κατάφερε να γίνει η πιο σημαντική ποπ τραγουδίστρια της εποχής της και ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της Ελληνικής καλλιτεχνικής πραγματικότητας κυκλοφορώντας 2 ολοκληρωμένα προσωπικά άλμπουμ και πρωταγωνιστώντας στα περισσότερα και πιο σημαντικά μιούζικαλ που ανέβηκαν στα αθηναϊκά - και όχι μόνο θέατρα. Η Μαλού, που σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα κατέκτησε τα ραδιόφωνα, το Διαδίκτυο και τις καρδιές εκατομμυρίων ανθρώπων με τις σαρωτικές επιτυχίες της, συνεργάστηκε φέτος για πρώτη φορά με τον Γιώργο Σαμπάνη, συνεχίζοντας τις προσεγμένες εμφανίσεις της στο πλευρό καλλιτεχνών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Μαζί τους στα decks ήταν ο dj Αντώνης Δημητριάδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Η Εβδομάδα Μόδας της Σαγκάης μετατέθηκε για τον Απρίλιο

Η Εβδομάδα Μόδας της Σαγκάης, με την παρουσίαση συλλογών Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021 θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 13 Απριλίου και όχι στ...