Η Αλέξια μιλάει για πρώτη φορά για τον ρατσισμό που δέχθηκε

Η Αλέξια μίλησε στην εφημερίδα «Αγορά» λίγο πριν την προγραμματισμένη συναυλία της στο Ηρώδειο που τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί.
«Δέχθηκα τον ρατσισμό τους γιατί από το ποπ πέρασα σε ένα άλλο χώρο στον οποίο δεν ήμουν. Για παράδειγμα, όταν συμμετείχα στη μεγάλη συναυλία προς τιμήν του Μίκη Θεοδωράκη. Δέχθηκα όμως αρνητικά σχόλια τόσο από τους ποπ όσο και από τους πιο ποιοτικούς. Θεωρώ όμως ότι ανήκω στη μουσική, στην τέχνη που περιλαμβάνει όλα τα είδη της. Άλλωστε εξελίχθηκα πολύ μετά το ποπ» παραδέχθηκε η ίδια.

Μάλιστα, η Αλέξια αποκάλυψε: «Σε όλα τα μέρη του κόσμου που έχω πάει μέχρι τώρα, από το Παρίσι μέχρι το Λος Άντζελες, το Λονδίνο, την Κύπρο, θα συναντήσω τουλάχιστον έναν που θα μου πως το «Τα Κορίτσια Ξενυχτάνε» ήταν ο πρώτος του δίσκος. Αυτό για εμένα είναι πολύ σπουδαίο, είναι διαβατήριο. Αν και δεν με πλήρωσαν ποτέ για αυτόν τον δίσκο. Και αυτό το λέω για πρώτη φορά. Από την BMG, ναι πήρα πολλά χρήματα. Από την Polygram όμως ποτέ! Μάλιστα, μου έστειλαν πριν από χρόνια ότι τους χρωστάω 13 ευρώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Lady Gaga και Ariana Grande ένωσαν τις μουσικές δυνάμεις τους

Η Lady Gaga και η Ariana Grande ένωσαν τις δυνάμεις τους και έδωσαν ένα εμψυχωτικό τραγούδι που κοιτά την φωτεινή πλευρά τα πραγμάτων: τ...