Η Μαρινέλλα σε ένα μελωδικό υπερθέαμα

Κάνοντας μια μουσική αναδρομή στους μεγαλύτερους σταθμούς της καριέρας της, η Μαρινέλλα συμπράττει με μια από τις σημαντικότερες φιλαρμονικές της Ελλάδας, τη Φιλαρμονική «Ομόνοια» Γαστουρίου Κέρκυρας, και με μία πολυπληθή χορωδία του νησιού, σε ένα μουσικό υπερθέαμα που θα παρουσιαστεί στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.
Η μεγάλη αυτή παραγωγή, στην οποία θα «παρελάσουν» - μέσα από τη φωνή της μεγάλης μας ερμηνεύτριας - οι σπουδαιότεροι Έλληνες συνθέτες όλων των εποχών και θα συνυπάρξουν, επί σκηνής, περισσότεροι από 100 συντελεστές, παρουσιάζεται στο θέατρο Παλλάς, στην Αθήνα, τη Δευτέρα 11, την Τρίτη 12 και τη Δευτέρα 18 Απριλίου, στις 8.30 το βράδυ, και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, την Παρασκευή 22 και το Σάββατο 23 Απριλίου, στις 9 το βράδυ.
Η Μαρινέλλα θα ερμηνεύσει για πρώτη φορά όλες τις μεγάλες της επιτυχίες, ενορχηστρωμένες για μια ορχήστρα 35 πνευστών οργάνων, υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού Σπύρου Ράλλη, και θα είναι πλαισιωμένη από 60 φωνές χορωδών, τη μεικτή χορωδία Αχαράβης «Νικόλαος Πουλίασης», τον φημισμένο Κερκυραίο βαρύτονο Παντελή Κοντό και τη Φιλαρμονική «Ομόνοια» Γαστουρίου Κέρκυρας.

Συντελεστές
Διευθύνει ο αρχιμουσικός Σπύρος Ράλλης, οργάνωση - σχεδιασμός: Δημήτρης Μαργιολάς - Νίκος Δημητρόπουλος, διεύθυνση χορωδίας: Αγάθη Κοσκινά, ενορχήστρωση: Νικόλας Αναδολής, παραγωγή: Δρόμοι Πολιτισμού - Cricos.

Πληροφορίες
Θέατρο Παλλάς: Βουκουρεστίου 5 - Αθήνα, τηλ.: 210 3213100. Τιμές εισιτηρίων: από 15 ευρώ. Κρατήσεις θέσεων - αγορά εισιτηρίων: ταμεία θεάτρου (9.00 - 21.00), τηλεφωνικά: 211 1000365, ηλεκτρονικά: ticket365.gr.

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης: 25ης Μαρτίου και Παραλία -  Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310 895800. Τιμές εισιτηρίων: από 15 ευρώ. Κρατήσεις θέσεων - αγορά εισιτηρίων: στα εκδοτήρια του Μεγάρου και στην Πλατεία Αριστοτέλους, τηλεφωνικά: 2310 895938 - 9, ηλεκτρονικά: tch.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια

«Tom & Jerry»: Ορκισμένοι εχθροί στην κορυφή του αμερικανικού box office

Οι ορκισμένοι εχθροί Τομ και Τζέρι εξακολουθούν να κάνουν πρωτιές, βάζοντας φωτιές στα ταμεία των κινηματογράφων. Η νέα ταινία της Warner «...