Βίκυ Σταυροπούλου: Από σεβασμό δεν απάντησε στην Άννα Παναγιωτοπούλου

Η Βίκυ Σταυροπούλου δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στις δηλώσεις της Άννας Παναγιωτοπούλου και με ευγένεια απάντησε στους δημοσιογράφους: 
«Δεν πρέπει να σχολιάσω τα λόγια της Άννας Παναγιωτοπούλου από σεβασμό. Ένιωσα αμήχανα! Με σόκαρε όταν την είδα να μιλάει με αυτόν τον τρόπο για εμένα. Νόμιζα ότι συμπαθιόμασταν. Μεγάλωσα με την Άννα, μ’ άρεσε πολύ όταν την έβλεπα στην τηλεόραση. Να έχουμε την υγεία μας».
Υπενθυμίζουμε ότι η Άννα Παναγιωτοπούλου προ ημερών είχε αναφέρει: «Βίκυ Σταυροπούλου; Παναγία μου! Δεν θέλω να την σχολιάσω. Θα κρίνει ανθρώπους η Σταυροπούλου; Είναι ηθοποιός και δεν το έχω καταλάβει; Δεν την έχω δει να κάνει. Πάντα το ίδιο κάνει, βγαίνει, μπαίνει και αυτό είναι. Είναι μια πάρα πολύ έξυπνη γυναίκα. Όχι, δεν είναι ηθοποιός».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Το κορίτσι που γεννήθηκε δυο φορές» κέρδισε το 1ο βραβείο καλύτερης ταινίας μικρού μήκους στο 14ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Χαλκίδας

Το ντοκιμαντέρ του Νίκου Λουπάκη «Το κορίτσι που γεννήθηκε δυο φορές» κέρδισε το 1ο βραβείο καλύτερης ταινίας μικρού μήκους στο 14ο Φεστιβάλ...