ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Scorpions: Ξανά στην Ελλάδα για μια μοναδική εμφάνιση

Οι Scorpions, ένα από τα πιο μακρόβια και εμπορικά επιτυχημένα σύνολα του σκληρού ροκ, θα επισκεφθούν την Αθήνα για μία μοναδική συναυλία, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας για τον εορτασμό των 50 ετών της αξιοζήλευτης καριέρας τους.
Στη συναυλία τους, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιουλίου, στην πλατεία Νερού, θα παρουσιάσουν ξανά στο κοινό όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους, αλλά και - για πρώτη φορά -  τραγούδια από την δισκογραφία τους κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1970.
Η συναυλία των «Σκορπιών» θα είναι η μοναδική εμφάνισή τους στη χώρα μας για το 2016. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.
Οι Scorpions σχηματίστηκαν στο Ανόβερο της Δυτικής Γερμανίας, το 1965. Έμειναν ενεργοί σε όλα τα χρόνια που μεσολάβησαν, ενώ έχουν κερδίσει δεκάδες χρυσούς και πλατινένιους δίσκους γεμίζοντας διαρκώς στάδια σε πολλές χώρες τις οποίες επισκέπτονται για συναυλίες.


Πληροφορίες

Τιμές εισιτηρίων: αρένα: 30 ευρώ (early bird), 35 ευρώ, golden arena: 50 ευρώ (early bird), 55 ευρώ, καθήμενοι: 48 ευρώ (early bird), 53 ευρώ, ταμείο: αρένα: 40 ευρώ, golden αρένα: 60 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων:  καταστήματα: Public, SevenSpots, Ιανός, ηλεκτρονικά: viva.gr και tickethour.com.

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 AthensIn. Designed by OddThemes