ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Γιώργος Νταλάρας και Μίλτος Πασχαλίδης στο θεάτρο Badminton

Ο Γιώργος Νταλάρας και ο Μίλτος Πασχαλίδης έπαιξαν μαζί 2 χρόνια πριν στο θεάτρο Badminton, όταν η Εστουδιαντίνα γιόρτασε τα 15 της χρόνια. Σχεδόν ένα μήνα μετά, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών ο Γιώργος Νταλάρας παρουσιάσε ένα αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη με ποιήματα των μεγάλων Ελλήνων ποιητών μελοποιημένα από τον κορυφαίο Έλληνα συνθέτη.
Ο Μίλτος συμμετείχε σ’ αυτές τις δύο συναυλίες, οι οποίες αποτυπώθηκαν και κυκλοφορούν σε δίσκο, σε μια σύγχρονη προσέγγιση τραγουδιών που για πολλές δεκαετίες ένωσαν τις ψυχές των ανθρώπων σ’ ένα μύθο κοινό. Η υπόσχεση που δόθηκε τότε για μια σειρά κοινών συναυλιών, πραγματοποιείται τώρα στη σκηνή του Passport Κεραμεικού. Οι δυο τους εκτός από τραγούδια της δισκογραφίας τους, θα ερμηνεύσουν δικά μας τραγούδια αλλά και άλλα, που αναδεικνύουν την αξία του λόγου και της μουσικής και με τα θέματά τους περιγράφουν μικρές ιστορίες καθημερινών ανθρώπων. Τραγούδια όμορφα, με φως και χρώματα κάθε εποχής, που καταφέρνουν όχι μόνο να φέρνουν χαρά και συγκίνηση, αλλά γίνονται για τους ακροατές έκφραση και πηγή από όπου αντλούν μυστική δύναμη.

Τραγούδια που ζουν καθημερινά στο δρόμο μαζί τους και τους συντροφεύουν στα καλά και στα δύσκολα. Σημαντικότατος είναι ο ρόλος της Εστουδιαντίνας υπό τη διεύθυνση του Ανδρέα Κατσιγιάννη, μιας σπουδαίας πλατιάς ορχήστρας με συμμετοχή σε σπουδαία φεστιβάλ, η οποία με παραγωγό τις περισσότερες φορές τον Γιώργο Νταλάρα, έχει μια σημαντικότατη παρουσία με τα τραγούδια, τα ορχηστρικά αλλά και τις σύγχρονες συνθέσεις του Ανδρέα Κατσιγιάννη, στη δισκογραφία.
Ο Γιώργος Νταλάρας και ο Μίλτος Πασχαλίδης μαζί με την Εστουδιαντίνα και μια νέα κοπέλα με συγκλονητιστική φωνή, την Πέλα Νικολαΐδου, την οποία ο Γιώργος Νταλάρας παρουσιάζει στους ακροατές και στους θεατές της παράστασης.

Την Εστουδιαντίνα απαρτίζουν εξαίρετοι σολίστες μουσικοί, ο καθένας με τη δική του σοβαρή και στιβαρή παρουσία στο χώρο.
Μουσική διεύθυνση: Ανδρέας Κατσιγιάννης

Εισητήρια: Viva

Α' Ζώνη: Τα 4 άτομα φιάλη ποτού (κομπλέ): 140€
Α' Ζώνη: Τα 2 άτομα φιάλη κρασί (κομπλέ): 70€
A' Ζώνη: Ελάχιστη κατανάλωση 35 ευρώ με ένα ποτό
Β΄Ζώνη: Τα 4 άτομα φιάλη ποτού (κομπλέ): 120€
Β' Ζώνη: Τα 2 άτομα φιάλη κρασί (κομπλέ): 60€
Β' Ζώνη: Ελάχιστη κατανάλωση 30 ευρώ με ένα ποτό
Bar με μπύρα ή κρασί: 13€
Bar με ποτό: 16€

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 AthensIn. Designed by OddThemes