ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

«Ο Μάνος Χατζιδάκις εμπνέει» έξι Έλληνες συνθέτες

Συναυλία στην Ελληνοαμερικανική Ένωση, στις 23 Φεβρουαρίου, με ελεύθερη είσοδο
Έργα που εμπνεύστηκαν, βάσισαν, παράλλαξαν και αφιέρωσαν στον Μάνο Χατζιδάκι ή έργα που άρεσαν στον συνθέτη, παρουσιάζουν έξι Έλληνες συνθέτες, στη συναυλία «Ο Μάνος Χατζιδάκις εμπνέει», η οποία πραγματοποιείται με αφορμή την πρόσφατη συμπλήρωση 90 χρόνων από τη γέννηση του μεγάλου μας δημιουργού.
Με δημιουργίες επηρεασμένες από τον Μάνο Χατζιδάκι και το έργο του, η συναυλία παρουσιάζεται στο Θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου, στις 8.30 το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο, και θα την προλογίσουν ο Θόδωρος Αντωνίου και ο Γιώργος Κουρουπός, στενοί φίλοι και συνεργάτες του Μάνου Χατζιδάκι, οι οποίοι θα μιλήσουν για τον συνθέτη και το έργο του. 

Συμμετέχουν οι: Άρτεμις Μπόγρη, Δάφνη Πανουργιά και Σοφία Παπαδημητροπούλου στο τραγούδι, Αλεξάνδρα Παπαστεφάνου, Τίτος Γουβέλης, Σπύρος Δεληγιαννόπουλος και Πέτρος Μπούρας στο πιάνο, Γιώργος Μουλουδάκης και Μιχάλης Κονταξάκης στην κιθάρα, Γιώργος Αρνής στο κοντραμπάσο και το κουαρτέτο εγχόρδων «L’ Anima».
Η εκδήλωση πραγματοποιείται από το Πρόγραμμα Μουσικής (ΒΜ) του Hellenic American College (HAEC), σε συνεργασία με το Hellenic American University (Manchester, NH, USA) και την Ένωση Ελλήνων Μουσουργών.
Πληροφορίες

Θέατρο Ελληνοαμερικανικής Ένωσης: Μασσαλίας 22 - Κολωνάκι, τηλ.: 210 3680900.

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 AthensIn. Designed by OddThemes