Οι Muse στην Αθήνα για το Ejekt Festival

Με ανάρτησή της στην επίσημη σελίδα της στο facebook, η διοργανώτρια εταιρεία του Ejekt Festival ανακοίνωσε την επιστροφή των Muse στην Αθήνα.
Η βρετανική μπάντα, μια από τις δημοφιλέστερες εν ενεργεία αυτή τη στιγμή, έρχεται στην Αθήνα στις 23 Ιουλίου, στην πλατεία Νερού, στο Φάληρο.
Πρόκειται για την τέταρτη συναυλία των Muse στη χώρα μας. Πρώτη φορά είχαν έρθει το 2000, ακολούθησε η επίσκεψή τους το 2002, ενώ το 2007 έκαναν στάση στην Ελλάδα στο πλαίσιο της περιοδείας τους για το άλμπουμ «Black Holes and Revelations».
Με επτά στούντιο άλμπουμ και εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως, από το «Showbiz» του 1999 μέχρι το «Drones» του 2015, οι Ματ Μπέλαμι, Ντόμινικ Χάουαρντ και Κρις Γουόλστενχολμ έχουν καθιερωθεί ως ένα από τα καλύτερα live συγκροτήματα των τελευταίων 15 ετών.

Το μεγάλο, καλοκαιρινό, open-air event το οποίο δίνει ραντεβού με το κοινό από τις 8 Ιουλίου, υποδέχεται μερικά από τα πιο αγαπητά ονόματα στη χώρα μας.
Στη σκηνή του Ejekt  θα εμφανιστούν επίσης, την Παρασκευή 8 Ιουλίου, οι Editors αλλά και οι James που θα βρεθούν στην Αθήνα στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής περιοδείας τους με αφορμή τον νέο τους δίσκο «Girl At The End Of The World», ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις 18 Μαρτίου.

Εισιτήρια - Day 1 (8/07)
Early bird εισιτήρια: 30 ευρώ
VIP early bird εισιτήρια: 45 ευρώ (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων σε υπερυψωμένο σημείο κοντά στη σκηνή, με ξεχωριστό μπαρ)
Στη δεύτερη φάση της προπώλησης, τα εισιτήρια θα κοστίζουν 35 Ευρώ και τα VIP εισιτήρια θα κοστίζουν 45 ευρώ.
Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα www.viva.gr, Public, SevenSpots, Ιανός.


Δεν υπάρχουν σχόλια

«Ο Τέλειος Αμερικανός»: Παράσταση του Φίλιπ Γκλας αφιερωμένη στον Γουόλτ Ντίσνεϊ

Σε ηλικία 75 ετών, μία από τις κορυφαίες μορφές της μουσικής του 20ού αιώνα, ο Αμερικανός μουσικός και συνθέτης Φίλιπ Γκλας, συνθέτει ένα νέ...