ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

10 χρόνια μετά ο Γιάννης Χαρούλης επιστρέφει στον Λυκαβηττό της Αθήνας

10 χρόνια μετά ο Γιάννης Χαρούλης επιστρέφει στον Λυκαβηττό,

μαζί με την παρέα του, τον Λευτέρη Ανδριώτη στη λύρα, τον Βασίλη Μπαχαρίδη στα κρουστά, τον Θανάση Dzingovic στην ηλεκτρική κιθάρα, τον Ορέστη Μπενέκα στα πλήκτρα και τον Κώστα Φόρτσα στα πνευστά για να κλείσει την καλοκαιρινή του περιοδεία στην Ελλάδα με τρεις συναυλίες ορόσημο. Ήδη οι δύο πρώτες έγιναν sold-out κάτι που οδήγησε στην προσθήκη και τρίτης ημερομηνίας.

Πάντα μαζί με την παρέα του, τον Λευτέρη Ανδριώτη στη λύρα, τον Βασίλη Μπαχαρίδη στα κρουστά, τον Θανάση Dzingovic στην ηλεκτρική κιθάρα, τον Ορέστη Μπενέκα στα πλήκτρα και τον Κώστα Φόρτσα στα πνευστά θα κλείσει την καλοκαιρινή του περιοδεία στην Ελλάδα με μία συναυλία ορόσημο. 

Ο Γιάννης Χαρούλης ανάμεσα σε παλιά αγαπημένα, αλλά και νεότερα τραγούδια, φτιάχνει μελωδίες «πειραγμένες» με ορχηστρικά ροκ στοιχεία και δημιουργεί μια γέφυρα του χθες με το σήμερα δένοντας μοναδικά την παράδοση με τη σύγχρονη μουσική.

Για τρεις βραδιές του Σεπτεμβρίου τα βήματά μας θα μας οδηγήσουν στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού, εκεί που ο Γιάννης Χαρουλης θα μας περιμένει με σκοπό να μας ξεσηκώσει, να μας κάνει να τραγουδήσουμε, να συνδεθούμε και να συγκινηθούμε. Καλή αντάμωση!

Share this:

 
Copyright © 2014 AthensIn. Designed by OddThemes