ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

Νικόλ Κίντμαν: Μία διαφορετική φωτογράφιση

Μία διαφορετική φωτογράφιση από τις συνηθισμένες έκανε η Αυστραλή,  βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός,  Νικόλ Κίντμαν για λογαριασμό του περιοδικού The Perfect.

Στα 55 της χρόνια, η Χολιγουντιανή σταρ φωτογραφήθηκε από τους Zhonglin και Glenn Martens  και το αποτέλεσμα ήταν άκρως εντυπωσιακό, αν και πολλοί αναρωτιούνται για το πόσο αληθινό είναι.


Στη φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, η Κίντμαν φορά ένα κοντό τοπ, μία αθλητική μίνι φούστα και σφίγγει τα χέρια της, δείχνοντας τους πολύ γυμνασμένους δικέφαλους και τα επίσης αρκετά γυμνασμένα πόδια της.


Φορώντας μια σούπερ μίνι φούστα και περούκα με τζίντζερ μακριά μαλλιά, η Νικόλ Κίντμαν παραδίδει μαθήματα αυτοπεποίθησης και το γυμνασμένο της σώμα δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.


Πολλοί αναδημοσίευσαν την εικόνα, κατηγορώντας το περιοδικό ότι έκανε αρκετό photoshop για να δείχνει τόσο γυμνασμένη η Κίντμαν.


Κάποιοι σχολίασαν ότι η ηθοποιός μοιάζει με άνδρα, ενώ άλλοι ισχυρίστηκαν ότι η φωτογράφιση ήταν πολύ εξτρίμ για μια γυναίκα στην ηλικία και του επαγγελματικού κύρους της. «Είναι άντρας, έτσι δεν είναι;», «Άσχημη», «Ναι με τόσες πλαστικές και μπότοξ όλα τα σώματα θα μπορούσαν να είναι έτσι», ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια των χρηστών στο Twitter.


Share this:

 
Copyright © 2014 AthensIn. Designed by OddThemes