ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021

The Crown: Η πρώτη φωτογραφία της Ιμέλντα Στόντον ως βασίλισσα Ελισάβετ

Το Netflix κυκλοφόρησε την πρώτη εικόνα της Ιμέλντα Στόντον ως βασίλισσα Ελισάβετ, για τις δύο τελευταίες σεζόν, της  δημοφιλούς  σειράς, «Το Στέμμα». Η Βρετανίδα ηθοποιός,  αναλαμβάνει τον ρόλο που ερμήνευσαν οι Κλερ Φόι και Ολίβια Κόλμαν, καθώς η 6η σεζόν θα ακολουθεί τη βασιλική οικογένεια στον 21ο αιώνα.

Σύμφωνα με το Netflix ο έκτος και τελευταίος κύκλος της δραματικής σειράς, θα ολοκληρωθεί με τα γεγονότα των αρχών της δεκαετίας του 2000.

Η πέμπτη και η έκτη σεζόν του «The Crown» θα καλύψουν τη δεκαετία του 1990 - μια δεκαετία που είδε τον πρίγκιπα Κάρολο και την πριγκίπισσα Νταϊάνα να παίρνουν διαζύγιο, την κατάρρευση του γάμου του Δούκα του Γιορκ με τη Σάρα Φέργκιουσον, τη φωτιά στο Κάστρο του Ουίνδσορ και βεβαίως τον θάνατο της Νταϊάνα.

Η Στόντον, 65 ετών, που πρωταγωνίστησε στο Μυστικό της Vera Drake και τη σειρά ταινιών του Χάρι Πότερ, ως Ντολόρες Άμπριτζ,  διαδέχεται τη βραβευμένη Ολίβια Κόλμαν,η οποία προηγουμένως κέρδισε το βραβείο καλύτερης ηθοποιού στις Χρυσές Σφαίρες για την ερμηνεία της ως Ελισάβετ στην 3η σεζόν του Crown.

Η υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός Λέσλι Μάνβιλ θα υποδυθεί στον 5ο κύκλο την πριγκίπισσα Μαργαρίτα – ρόλο που ερμήνευσαν εξαιρετικά στις προηγούμενες σεζόν η Ελένα Μπόναμ-Κάρτερ και η Βανέσα Κίρμπι.

Ο σπουδαίος ηθοποιός Τζόναθαν Πράις έχει αναλάβει τον ρόλο του Δούκα του Εδιμβούργου και η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Νταϊάνα, απέναντι στον Ντόμινικ Γουέστ ως πρίγκιπα Κάρολο. Ο Τζόνι Λι Μίλλερ, ο οποίος έγινε γνωστός στην ταινία του 1996 Trainspotting, θα υποδυθεί τον πρώην πρωθυπουργό Τζον Μέιτζορ.

Share this:

 
Copyright © 2014 AthensIn. Designed by OddThemes