ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

Πολύχρωμο Λοκάλι στο Ψυρρή

 

To Λοκάλι Βρίσκεται στο Ψυρρή και η αυλή του είναι γεμάτη χρώματα! Μάλιστα έχει τόσο οικεία όψη, που νομίζω πως φέρνει στο νου εικόνες από τα καλοκαίρια της παιδικής μας ηλικίας. Από τις 11 το πρωί σερβίρεται πρωινό, ενώ από τις 2 μέχρι και το κλείσιμο υπάρχει φαγητό, το οποίο βασίζεται κυρίως σε ελληνικά προϊόντα. 

Παίρνοντας κάποιος το πρωινό του στο Λοκάλι μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε πολλές επιλογές όπως: ελληνική ομελέτα με πιπεριές, τομάτα, φέτα, ελιές και ρίγανη, αφράτες τηγανίτες, αλλά και στραγγιστό γιαούρτι με homemade granola. Ένα από πιάτα που αποτελούν «σήμα κατατεθέν» του μαγαζιού είναι οι τηγανητές μπάμιες! Στον κατάλογο υπάρχουν και ειδικές προτάσεις για τα παιδιά. Για το βράδυ πέρα από τη μεγάλη λίστα κρασιών, το Λοκάλι φέρνει πλέον και μια ολοκληρωμένη πρόταση για κοκτέιλ. 

Συγκεκριμένα, στην ταράτσα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος σε τίκι φιλοσοφία για να απολαύσει κάποιος το κοκτέιλ ή το ποτό του. Φυσικά, μπορεί κάποιος να παραμείνει στην αυλή και να παραγγείλει το ποτό του χωρίς να ανέβει στην ταράτσα, αν και η αλήθεια είναι πως ο χώρος πάνω είναι άκρως καλοκαιρινός με ανεβαστική διάθεση. Μια πολύ δροσερή πρόταση για κοκτέιλ είναι το Mamame shoushou. Σαρρή 44, Ψυρρή, τηλ. 690 610 3005

Share this:

 
Copyright © 2014 AthensIn. Designed by OddThemes